Halloween v Zoo Děčín

Halloween v Zoo Děčín

Adresa:

Děčín, Žižkova 1286/15

Termín: 2.11.2019
Vstupné:

dospělí 70 Kč, děti 40 Kč

2listopad sobota 15:00

Žánr: ostatní akcehalloween zoo děti rodina akce v přírodě lampionový průvod


Jste mistři ve dlabání halloweenských dýní a rádi se bojíte? Pak rozhodně nesmíte 2. listopadu 2019 chybět v děčínské zoo. Ta se totiž opět po roce promění ve strašidelnou a nabídne návštěvníkům velmi zajímavý program rozdělený do 3 částí.

Halloweenské odpoledne začne v 15.00 hodin dlabáním dýní. Kdo se bude chtít zapojit do soutěže o NEj dýni, bude ji muset zvládnout vyřezat do 16.45 hodin, o čtvrt hodiny později se pak bude konat losování vítězů. K halloweenskému tvoření bude hrát hudební skupina U-Style.

Oblíbenou částí akce je strašidelná stezka, kterou zoo otevře v 16.00 hodin. Námětem pro jednotlivá stanoviště stezky je pro letošní rok oblíbený český film Dívka na koštěti. „Čarodějnice učitelka vyzkouší děti ze znalosti zaklínacích formulí, nebudou ale chybět ani aktivity jako obrušování hlodavého chrupu, kradení učitelského zápisníku nebo třeba skok pro odvar z babského ucha,“ prozradila část programu mluvčí děčínské zoo Alena Houšková. Posledního soutěžícího pustí zoo na start v 17.30 a upozorňuje, že odměny budou připraveny pro prvních 350 dětí. K dispozici bude i tématický fotokoutek „U tří výrostků“.

Závěr akce bude již tradičně patřit lampionovému průvodu, který vyjde v 18.00 hodin od orientačního plánu. 

Upozornění: Zoo má k dispozici pouze omezený počet dýní (cca 100 ks), doporučuje proto, aby si lidé donesli pro jistotu vlastní. Stejně tak i nástroje vhodné k dlabání a vyřezávání. V areálu zoo bude zajištěn prodej lampionů a drobných svítících halloweenských rekvizit. Vzhledem k vysoké návštěvnosti této akce a omezené kapacitě parkoviště doporučuje zoo buď přijít pěšky, nebo zaparkovat v centru města. Občerstvení Bamburger bude v provozu a chystá kromě jiného i dýňovou polévku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Halloween v Zoo Děčín

Wellness Hotel Zlatá LípaDěčín (1 223 metrů)

Trapani house & campRůžová (9.6 km)

Stará PlynárnaHřensko (11 km)