"Svět jako učitel" - Příběhy z cest, které obohacují a inspirují

Adresa:

Příbram

Termín: 6.4.2024
Vstupné:

150 Kč / 80 Kč (studenti)

6duben sobota 18:30

Žánr: ostatní akcepřednášky Příbram


Spolek Hory & Mír Vás srdečně zve na inspirativní přednášku s názvem "Svět jako učitel", která se uskuteční v útulném prostředí Čajovny Na Zemi v Pražské ulici, v sobotu 6. dubna od 18:30 hodin. Přijďte se ponořit do fascinujících příběhů našich hostů, kteří se podělí o své nezapomenutelné zkušenosti z cest po celém světě.

David Sandr, dobrodruh, který prožil část svého života v Austrálii, Vás zavede do světa každodenního života na opačné straně zeměkoule. Jeho příběhy plné nečekaných setkání, výzev a osobního růstu představují unikátní pohled na to, jak může být život vzdálených kultur.

Dan Havlíček, cestovatel s bohatými zkušenostmi z různých koutů Asie, se s Vámi podělí o příběhy, které odhalují kulturní rozdíly a nabízejí pohled na nevšední dobrodružství a situace, jež pro něj byly nejen výzvou, ale i hlubokým zdrojem inspirace.

Naše přednáška "Svět jako učitel" Vám nabídne nejen příběhy plné dobrodružství a poznání, ale také prostor pro rozšíření vlastních obzorů. Ukážeme Vám, jak cestování a setkávání s různými kulturami může obohatit naše životy, rozšířit naše vnímání světa a inspirovat k osobnímu rozvoji.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost získat nové pohledy na svět, který nás obklopuje. Těšíme se na vaši účast na akci, která slibuje být nejen poučná, ale i inspirující.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Příbram Akce v obci Příbram

Podobné akce