Jak jsem vyhrál válku

Jak jsem vyhrál válku

Adresa:

Příbram, Leginářů 400

Termín: 1.12.2020
Vstupné:

150 Kč, 210 Kč

1prosinec úterý 19:00

Žánr: divadlodivadlo střední čechy komedie Příbram

Umělci: Aleš Háma


Pokud je vám titul povědomý, nemýlíte se! Před dvanácti lety velmi úspěšná a oblíbená komedie dostane - také pro řadu diváckých žádostí - příležitost znovu vás pobavit i dojmout. Ve zcela novém obsazení uvidíte příběh vojáka Ernesta Goodbodyho, který se svérázně potýká s mašinérií armády. Svým naivním a důkladně poctivým přístupem ke všemu a všem uvádí v šílenství ty, kteří v rozkazech a drilu nalezli smysl svého života. Každý nadřízený se ho snaží co nejdříve zbavit! Goodbody "nevinně" rozpoutává situace, které jsou přes krutou podstatu války nesmírně komické a směšné. Skrze humor, leckdy černý, tak opakuje známou pravdu, že se někdy smějeme, abychom zakryli slzy…Kniha Patricka Ryana, podle které dramatizace vznikla, byla poprvé vydána roku 1963.

O pouhé čtyři roky později byla podle ní natočena stejnojmenná filmová verze, která je mimo jiné zajímavá tím, že v ní hraje proslulý člen skupiny The Beatles, John Lennon.

V naší divadelní verzi uvidíte v režii Milana Schejbala vedle členů hereckého souboru hostujícího herce a muzikanta Aleše Hámu, dobře známého divákům televizních obrazovek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Středočeský kraj Akce v obci Příbram

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jak jsem vyhrál válku

Time Cafe & PenzionPříbram (1 387 metrů)

Rezidence HolšínHluboš (10 km)

Rezidence V ParkuDrhovy (16 km)