Constellations II

Constellations II

Adresa:

Praha 3, Husitská 24

Termín: 12.3.2018
Vstupné:

300 / 150

12březen pátek 20:00

Žánr: divadlotanec


Symbióza tance, působivého vizuálna a podmanivé hudby spojené s prostorovým zvukem. Soužití na hranici reality, magie a imaginárna. Hoříme touhou, hoříme pro tanec.

Obraz. Obrysy tří žen sedících na schodech malého kostela. Snad pijí čaj. Snad naslouchají praskání obilí. Léto dosáhlo vrcholu. Obraz. Zvon v kostele odbíjí druhou hodinu odpolední. Čas čeká. Čas poletuje. Čas se rozpíná. Čas se propadá. Čas vzpomíná. Čas sní. Obraz. Tři ženy prožívají magický rozměr jednoho všedního dne.

V dnešní době stojí každý za sebe před velkou výzvou: zastavit se, ztišit se uprostřed šíleně zrychlené hyper technologické doby a otevřít se rozměrům duše. Zní to jako klišé? Paradoxní. Přece nelze zapomenout na přirozenou součást člověka, díky níž se stává šťastnou bytostí, zapomenout na umění sdílet. V tom pravém slova smyslu, nikoli virtuálně. Umění prožívat společný tanec roztoužených bytostí. Vše může být magie, imaginace, realita i sen. Hranice reality jsou překračovány nikoliv z jedné perspektivy, nýbrž z různých úhlů pohledu a pocitů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Constellations II

Žižkovská televizní věžPraha (891 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 151 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 341 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (885 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 068 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 172 m)