Zajímá vás, jaké pokrmy vařit v určitých ročních obdobích? Kde se vzaly tradice přípravy pokrmů pro různé svátky během celého roku? Jaké suroviny vybírat pro přípravu pokrmů a hlavně kdy?
Během praktického seriálu vaření Vaření v kole roku s naší lektorkou Evou Leňovou se budeme ohlížet do minulosti, povídat si o tradicích, ale hlavně vám nabídneme spoustu praktických tipů, rad a receptů, které budete moci využít ve vaší kuchyni. Věřte, že i přes jídlo lze znovuobjevovat moudrost předků. Tradiční pokrmy jsou totiž sezonní, lokální a odpovídají potřebám lidí, kteří si je připravovali. A tím jsou přirozeně léčivé.
Na únorovém setkání si kromě povídání připravíme a společně sníme pokrmy na posílení imunity, abychom si mohli užívat matějského slunce.
Další témata vaření
- Březen, 30. 3. 2018 – Na Velký pátek ověříme, že i postní jídla mohou být chutná.
- Duben, 21. 4. 2018 – Obohatíme si v duchu svatého Jiří jídelníček prvními čerstvými výhonky.
- Květen, 26. 5. 2018 – Dopřejeme si dostatek zeleného a nezapomeneme na květy.
- Červen, 23. 6. 2018 – V předvečer svatojánské noci si vyzkoušíme drobná kouzla s pokrmy slunce.
Více informací o akci Kurz vaření – Únorové vaření v kole roku na www akce
Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!
Podobné akce
Ubytování v okolí akce Kurz vaření –...
Villa Seven HillsPraha (856 metrů)
VIPliving HouseboatPraha (3.4 km)
Union Hotel PraguePraha (4.1 km)