Šmoulí den dětí

Šmoulí den dětí

Adresa:

Praha 1

Termín: 3.6.2017
Vstupné:

165,-/350,-

3červen sobota 09:00

Žánr: ostatní akcepro děti den dětí


Šmoulí den dětí

3. června 9:00 – 11:30

Hard Rock Cafe, Malé náměstí 3, Praha 1

Nejpopulárnější modré pohádkové postavičky Šmoulové dorazí v sobotu 3. června do Hard Rock Cafe Praha, aby s dětmi strávily dopoledne plné hudby, tance a her. Dětský den, kterým provede moderátor Petr Vojnar, bude ve znamení nového CD Šmoulí party 3, pro děti bude připravený bohatý program od 9 do 11:30.

Šmoulové baví děti po celém světě více než padesát let a v poslední době si hrdiny ze šmoulí vesnice děti rády užívají v kině nebo také v nadživotní velikosti na speciálních show plných šmoulích hitů. Modrá rodinka nyní dorazí oslavit s dětmi jejich den v sobotu 3. června dopoledne do pražského Hard Rock Cafe. Děti se mohou těšit na zpívání oblíbených hitů i tanec, Šmoulové ale také pokřtí své nejnovější CD a děti si své oblíbence užijí i zblízka během autogramiády!

Aby se děti během svého řádění se Šmouly mohli take občerstvit, bude pro ně i pro jejich rodiče připraven vynikající snídaňový bufet. Za cenu 165 Kč za dítě nebo 350 Kč za dospělého bude neomezený výběr ze studeného i teplého stolu. Servírovány budou sýry a lokální uzeniny, pestrá nabídka sladkého pečiva, sušenky, mini koblížky, ovoce s jogurtem, granola či křupinky do mléka, nebo pořádná anglická snídaně v podobě slaniny, míchaných vajec, fazole, grilovaná rajčata, smažené houby, bramborové vafle, americké palačinky a vafle s čerstvým ovocem a polevou. 

Email pro nutnou rezervaci: Prague.SalesCoordinator3@hardrock.com (Petra Macourková)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Šmoulí den dětí

The Emblem HotelPraha (192 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (224 metrů)

ValentinskaPraha (316 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (87 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (123 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (669 m)