Filmová filharmonie uvede 17. prosince koncert filmové hudby Vánoce. Koncert plný krásných melodií z filmů Anděl Páně, Sám doma, Polární expres, Gremlins nebo Láska nebeská a mnoha dalších přijde vhod vánočním nadšencům, ale i těm, kteří budou toužit po úniku z vánočního shonu. Přesně týden před Štědrým dnem se Rudolfinum rozezní díky velkému symfonickému orchestru, pěveckým sborům i sólistům.

Filmová filharmonie sází na vánoční notu a v návaznosti na předchozí rok přináší posluchačům koncert plný tematicky laděných melodií. Vzhledem k velkému zájmu publika uvede letos Filmharmonie koncertní program VÁNOCE rovnou ve dvou termínech, a to 17. prosince odpoledne od 15:30 a ještě tentýž den v 19:30 večer. Pod taktovkou dirigenta Roberta Kružíka vystoupí 90členný symfonický orchestr společně se členy Kühnova smíšeného sboru, chlapeckého sboru Bonifantes a jedním z nejvýraznějších tenoristů své generace Petrem Nekorancem.

Velkolepý zážitek tak posluchačům na pódiu Dvořákovy síně Rudolfina připraví na 160 hudebníků.

PROGRAM

Filmová filharmonie je symfonický orchestr, který se věnuje velkolepému koncertnímu provedení filmové hudby. Monumentální filmová hudba je náročná na obsazení orchestru, díky tomu nabízí koncerty Filmové filharmonie...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce FILMharmonie: Vánoce

ValentinskaPraha (179 metrů)

The Emblem HotelPraha (233 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (244 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (387 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (409 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (804 m)