LIVE Stream – Pavel Šporcl 6x v obýváku

LIVE Stream – Pavel Šporcl 6x v obýváku

Adresa:

LIVE Stream

Termín: 18.3.2020

Žánr: koncertystream online koncert Pavel Šporcl live

Umělci: Pavel Šporcl


Milí přátelé, doufám, že se máte v rámci možností hezky. Protože stále přemýšlím, jak Vás zaujmout a potěšit, připravil jsem pro Vás hudební lahůdku. To vše v jednom večeru. Za jednu cenu. A v ojedinělém koncertním cyklu. 

V pokračování mého cyklu Koncertů v obýváku si Vás dovoluji pozvat na můj koncertní projekt Bacha na Šporcla spojený s povídáním a společným setkáním nad nádhernou hudbou Johanna Sebastiana Bacha. V šesti unikátních večerech postupně uslyšíte v mém podání kompletní provedení jednoho ze základních děl houslové literatury, slavných Sonát a Partit pro sólové housle. A nejen to! V průběhu koncertu Vás provedu každou skladbou svým interpretačním pohledem, porovnám různé interpretační styly a možnosti, rozeberu jednotlivé věty i jejich styly a ukážu technické záludnosti a zákoutí jedné z nejtěžších skladeb houslové literatury.

Pavel Šporcl je houslový virtuos a jeden z nejžádanějších českých umělců. Díky svému umění, výrazné osobnosti i nekonvenčnímu vystupování slaví Pavel Šporcl úspěchy na nejvýznamnějších pódiích, u všech generací...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ LIVE Stream

Podobné akce