Něco zatajit - obnovená PREMIÉRA

Adresa:

Praha 7, Heřmanova 6

Termín: 1.12.2019
Vstupné:

od 140,-

1prosinec neděle 19:00

Žánr: divadlooperathriller


Dvojice samozvaných londýnských gangsterů právě dokončila únos. Přituplý pracant Lennie jde podle rozkazu zpátky do auta a přináší svázanou Charlotte Chamberlainovou, dceru technologického magnáta, zatímco břitký cynik George („Já nejsem nějaký třídní štváč, mstitel na boháčích – já k nim jenom chci patřit.“), mozek operace, vytáčí číslo jejího otce a požaduje výkupné ve výši pět milionů liber, jinak se budou sekat prsty.

Zdá se, že se jedná o „komickou žánrovku“ ve složení „chytrý, zlý zločinec – hloupý, vlastně hodný rádoby zločinec – kráska v nesnázích zápolící o holý život“. Roger Mortimer-Smith ovšem filmová klišé, ať už v charakterizaci postav nebo výstavbě situací, a z nich plynoucí divácká očekávání, jen umně využívá coby odrazový můstek pro sérii postupně dávkovaných dějových zvratů. Během nich se ukáže, že téměř žádný plán není dokonalý a zmýlit se v úsudku je nebezpečně snadné. Jediné, co je jisté od začátku do konce, je, že jde o život a o pořádný balík peněz.

Vystavění dialogů, narůstající napětí a průběžné boření falešného pocitu jistoty postav i diváků, to vše vede k tomu, že něco Něco zatajit dostává svému podtitulu thriller ve dvou jednáních. Hra se momentálně hraje s úspěchem ve Francii, Itálii, Německu a Polsku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Něco zatajit -...

Výstaviště HolešovicePraha (585 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 637 metrů)

The Emblem HotelPraha (1 944 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 615 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (1 884 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (1 451 m)