Explore The Galaxies

Adresa:

Praha 5, Nádražní 349/3

Termín: 9.11.2018 11.11.2018

9listopad pátek 20:00

Žánr: koncerty


Již poněkolikáté se můžete ponořit do objevování galaxií, tentokrát průzkumníci přistanou na planetě zvané Epicurus. Zveme vás na dva večery plné elektronické a živé hudby, světelných dekorací, instalací a maleb, v čele se zahraničními umělci.

Průzkum začne ve 20:00 ve smíchovském klubu Underdogs'a oba večery odstartuje hudební live projekt HYPNOGEN. V tomto netradičním prostoru vás čekají dvě stage – Epicurus Main Square a Chill-out Eternal Heaven. Hlavní stage ožije různými žánry psychedelic trance music. Pozvání na festival přijalo kromě domácích umělců i mnoho zahraničních, například LYserg Zwerg z Nizozemska, který se v České republice vůbec poprvé představí hned se dvěma projekty. Brzy nám i odpoví na pár otázek v chystaném rozhovoru.

Další zahraniční hosté přicestují z Polska, Německa nebo Rakouska. Pro vydechnutí a relax lze zaskočit do příjemného a familiárního prostředí stage Chill-out Eternal Heaven, kde společně zazní živá hudba a DJs v žánrech downtempo, chillout, tribal a ambient. Nebude chybět ani hudební jam session a možnost vyzkoušení nástrojů používaných při tvoření této hudby. V rámci obou večerů bude připravena mimořádná galerie psychedelických obrazů od umělců Trootootoo a Dimorphic z Ukrajiny, dále také fotografie hvězd a galaxií či videomapping promítaný přímo na hlavní stage. Na víkendu plném vizuálních a zvukových efektů se rozhodně nudit nebudete!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

11květen sobota 20:00

11květen sobota 20:30