Zdraví je v módě - Atrium Palác Pardubice

Zdraví je v módě - Atrium Palác Pardubice

Adresa:

Pardubice, Masarykovo nám. 2799

Termín: 18.5.2018 19.5.2018
Vstupné:

zdarma

18kvě - 19kvě celý den

Žánr: festivalsoutěž


Zdraví je to nejcennější, co máme a proto PALÁC Pardubice přichystal dvoudenní festival zaměřený na zdravou stravu, sport a péči o tělo. Na akci budete moci ochutnat bio potraviny značky DM Bio nebo Mixit, namíchat si přírodní oleje s Manufakturou a zjistit, jak si vyrobit spoustu zdravých pochoutek doma. V sobotu 19. května vystoupí na akci přední český nutriční specialista Petr Havlíček. Rozhodně si nenechte ujít jeho přednášky na téma zdravé výživy a kvality potravin. V praktickém workshopu vám i ukáže, jak by měl vypadat správně nutričně vyvážený talíř.

Navíc po celou dobu soutěžíme o spoustu skvělých cen – jako jsou jízdní kolo, mp3 přehrávač a sportovní výbava! Ten, kdo chce začít s úpravou jídelníčku, může požádat o základní tipy naše výživové speciality nebo si nechat sestavit základní cvičební plán jógy.

Po oba dva dny jsou pro Vás připraveny slevové nabídky a ochutnávky. Akce se koná 18. a 19. května od 11 do 17 hodin na hlavní pasáži poblíž infostánku. Detailní program zveřejníme už brzy na Facebooku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zdraví je v módě -...

Ubytování U PalukůChrudim (9.6 km)

Residence ArxChrudim (10 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (19.8 km)