SNOW FILM FEST na hradě Šternberk

SNOW FILM FEST na hradě Šternberk

Adresa:

Šternberk, Horní náměstí 6

Termín: 1.11.2014
Vstupné:

99/59

1listopad čtvrtek 01:00

Žánr: festivalzdarma


Tradiční podzimní festival těch nejlepších filmů se zimní tématikou opět zahrnuje filmy, které byly v předchozím roce oceněny na nejprestižnějších světových festivalech. Vybrané filmy jistě zaujmou každého milovníka sněhu, ledu a zimních sportů obecně. Promítat se bude během dvou měsíců na 200 místech v Česku a Slovensku.

Ve Šternberku promítání zajišťuje Agentura2G a festival se uskuteční v sobotu 1.11.2014 v prostorách Hodovního sálu hradu Šternberk. Začátek promítání bude v 16 hodin a konec je naplánován na cca 20 hodin. Na návštěvníky čeká celkem 7 snímků se zimní tématikou. Chybět nebude extrémní lyžování, snowboarding, zimní lezení či expedice. Vstupné na SnowFilmFest je 99Kč pro dospělé osoby, studenti, senioři a mládež do 15 let zaplatí 59Kč. Děti do 6 let zdarma. Partnerem šternberských projekcí je TRI ATLET SHOP Šternberk, který věnoval pro 3 vylosované diváky poukaz na servis lyží. Mimo filmových zážitků si tak můžete odnést i hodnotnou cenu. Po celou dobu promítání je možné zakoupit občerstvení. Více informací o filmech naleznete níže.

Další informace, podrobnosti o filmech a autorech najdete na www.SnowFilm.cz, informace o místním promítání na www.hrad-sternberk.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Ubytování v okolí akce SNOW FILM FEST na hradě...

Selský DvůrŠtěpánov (6.1 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (15.8 km)

Theatre HotelOlomouc (16 km)