KINO: Dokonalé dny

KINO: Dokonalé dny

Adresa:

Olomouc, Jungmannova 3

Termín: 8.4.2024
Vstupné:

140/120/100 Kč

8duben pondělí 20:00

Žánr: filmdrama komedie kino Olomouc


Hirajama pracuje jako uklízeč toalet v Tokiu. Žije spokojeně ve své pečlivě sestavené rutině a volný čas tráví čtením knih, poslechem starých rockových kazet nebo focením na svůj analogový fotoaparát. Ze životní harmonie ho vyruší série nečekaných setkání, která postupně odhaluje střípky z jeho minulosti. Proslulý režisér Wim Wenders (Paříž, Texas) se triumfálně vrací s poetickým filmem o hledání krásy ve zdánlivých maličkostech. Představitel hlavní role Kódži Jakušo byl na festivalu v Cannes oceněn za nejlepší mužský herecký výkon.

Film je uváděn pod hlavičkou Filmový klub Telegraph. Jste-li členem našeho FK a tedy i držitelem karty AČFK - Asociace českých filmových klubů nebo karty ARTER máte u této akce nárok na slevu 20,- Kč. Je možné uplatnit pouze při zakoupení vstupenky na místě po předložení karty. Karta AČFK je v prodeji na recepci Telegraphu.

Více informací o kartě naleznete na AČFK.cz Karta ARTER je v prodeji na pokladně Moravského divadla. Více informací o kartě naleznete na kmarter.cz. české titulky Perfect Days Drama / Komedie Japonsko / Německo, 2023, 123 min Režie: Wim Wenders

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce KINO: Dokonalé dny

Theatre HotelOlomouc (761 metrů)

Restaurace ARIGONEOlomouc (1 629 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (1 913 metrů)