Den s Horskou službou

Adresa:

Loučná nad Desnou, zámecký park

Termín: 17.7.2021
Vstupné:

zdarma

17červenec sobota 10:00

Žánr: ostatní akce


Horská služba se opět připravuje na svůj velký den. V sobotu 17. července v 10.00 v areálu zámeckého parku v Loučné nad Desnou se můžete těšit na spoustu zajímavých věcí z oblasti naší činnosti i na mnoho atrakcí pro dospělé i děti.

Zváni jsou nejen současní a bývalí horští záchranáři, ale především široká veřejnost. Bohatý program Dne s Horskou službou je určen pro všechny věkové kategorie. Děti se budou moci povozit na dvou lanovkách, vyzkoušet si obratnost na lanovém žebříku a pohyblivé kládě nebo zkusit slack – line.

Pro všechny je pak k dispozici prohlídka záchranářského vrtulníku, vybavení horské služby, představení práce našich kynologů, komentované ukázky zásahů, ošetřování zraněného či ukázka evakuace paraglidisty ze stromu.

Na místě bude také stánek se zimním a lavinovým vybavením, zájemci mohou navštívit expozici o historii horské služby. Účast přislíbili i horští záchranáři ze zahraničí. Zájemci si budou moci otestovat svou kondici v patnáctikilometrovém běhu Horské služby na tři kameny, trať svým profilem a délkou odpovídá fyzickým prověrkám horských záchranářů.  

Pro děti je připraven velmi zajímavý soutěžní program s plněním úkolů na různých stanovištích a následně možností získat chutné, hodnotné a užitečné ceny, které jsou připraveny pro prvních 250 zaregistrovaných dětí v hlavním stanu Horské služby.

Součástí doprovodného programu bude také vystoupení několika hudebních skupin, dětské divadlo, jarmark či bohaté občerstvení. Děti se mohou těšit na kouzelníka, tvoření, hry, organizátoři počítají s relax zónou pro maminky s malými dětmi. Malé účastníky čekají za jejich výkony hodnotné odměny. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den s Horskou službou

Villa AurelieVelké Losiny (5.5 km)

Wellness Hotel DianaVelké Losiny (6.3 km)

Sporthotel Kurzovní pod PradědemPraděd (9.6 km)