Lucie Bílá: To o mně - Přeloženo

Lucie Bílá: To o mně - Přeloženo

Adresa:

Prostějov, Komenského 4142/6

Termín: 7.9.2020

7září pondělí 19:00

Žánr: koncertyalbumtourčeskékoncertypoprockLucie Bílá To o mně Tour

Umělci: Lucie Bílá


Vážení zákazníci, na základě mimořádných opatření MZ ze dne 19. srpna 2020 upozorňujeme návštěvníky koncertu Lucie Bílé, že sál bude rozdělen do dvou sektorů – A a B.

Sektor A

– čísla sedadel 1 – 23

- vstup do budovy hlavním vchodem

Sektor B

- čísla sedadel 24 – 46

- vstup do budovy bočním vchodem z ulice Komenská

Vstup do budovy POUZE S ROUŠKOU!

Po více než třech letech od vydání alba Hana se Lucie Bílá vrátila do bratislavského studia Littlebeat, aby zde natočila své nové studiové album Ta o mně. Vybíralo se z více než čtyřiceti původních písní, z nichž následně producenti s Lucií připravili třiadvacet demonahrávek, ze kterých se nakonec na album dostalo třináct nejlepších. Dbalo se nejenom na hudební složku, ale zcela zásadně i na jednotlivé texty.

Leitmotivem je láska ve všech možných podobách a radost ze života. Na rozdíl od předchozího platinového alba Hana se základní autorská sestava Martin Šrámek - Andrej Hruška - Katarína Knechtová na novince rozrostla o další zvučná jména. Autorem prvních dvou singlů z alba je Marek Ztracený. Jedná se o písně Mám ráda život a Protože, která původně vznikla jako dárek k narozeninám partnerovi Lucie Bílé a sbírá úspěchy nejen v rádiích, ale i na YouTube, kde videoklip překonal více než 1 milión zhlédnutí.

Dalším novým autorským pilířem alba je dvojice Jan Vávra - Jana Infeldová ze skupiny Jananas, kteří stojí i za velkým loňským hitem Za 100 let. Na albu Ta o mně se podílí jak na s humorem a nadsázkou pojatých písničkách (3 dny a Cirkus bude), tak i například textem na emotivní skladbě Domov, věnované mamince Lucie Bílé. 

Nadechnout napsal a částečně i produkoval Marcell - zpěvák, skladatel a producent z nastupující nové vlny domácího popu. Písničkou Léto přispěla mladá slovenská zpěvačka Zuzana Mikulcová a skladbou Nevěřím generačně spřízněná Patricie Fuxová, známá z vlastního projektu Vesna. Závěrečná něžná ukolébavka Pojď klidně spát je výsledkem spolupráce Jany Kirschner a dalšího zástupce mladé generace textaře Petra Soukupa. Album produkoval Martin "Maxo" Šrámek, o mix se postaral Andrej Hruška a mastering provedl Miroslav Chyška. Vzniklo tak mimořádné album silných písniček v současné, ale přitom ne účelové zvukové produkci, korunované skvostným pěveckým výkonem Lucie Bílé.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Prostějov Akce v obci Prostějov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lucie Bílá: To o mně...

Theresian Hotel & SpaOlomouc (16.6 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (17.2 km)

Theatre HotelOlomouc (18.2 km)