Kapka medu pro Verunku - Loket

Kapka medu pro Verunku - Loket

Adresa:

Loket, Sportovní 618

Termín: 8.7.2017

8červenec sobota 21:00

Žánr: divadlomuzikál pro děti


V muzikálu můžete vidět Kamila Střihavku, Martinu Pártlovou, Davida Gránského, Ivanku Korolovou, Míšu Sejnovou, Míšu Noskovou, Felixe Slováčka jr., Petera Strenáčika, Mirka Hraběteho a mnoho dalších.

Příběh se odehrává se na pohádkovém ostrově, kde vedle sebe žijí tři království známá z pohádek:

Honzovsko - vzniklo před léty, když Honza přezdívaný „Hloupý“ přemohl draka a vzal si princeznu. Byl korunován na krále a na pohádkovém ostrově založili s královnou království věnující se hlavně zemědělství. Dnes, po dvaceti letech úspěšného panovaní, mají syna Honzu, zkušeného zemědělce a siláka, který by měl brzy převzít po otci vládu.

Zlatovláskov - vznikl když Jiřík za podivných okolností získal princeznu Zlatovlásku. V současnosti mají nejen krásnou dceru Verunku, ale i prosperující království, bohaté především svými rozsáhlými lesy.

Popelkov -  založení tohoto království spadá do doby, kdy princ Miroslav našel svou Popelku pomocí neskutečně malého střevíčku. Dnes mají chytrého syna Mirka a úspěšně tu vyrábějí -co jiného, než střevíčky a šaty co se vejdou do oříšku. Za všechno hovoří hymna tohoto království, která začíná slovy: „U nás se nám dobře daří, u nás se nám dobře žije...“

A pak je tu ještě jedna část ostrova – území nazývané Království Královny přírodních sil. Vládne tu tajemná královna, kterou nikdy nikdo neviděl, ale každý o ní slyšel, a její poddaní pečují především o vzduch, zemi a vodu na celém pohádkovém ostrově. Obyvateli jsou víly, skřítci, vodníci, čerti, ježibaby, bludičky a další pohádková havěť.

Království žijí vedle sebe v míru, spolupracují, pomáhají si a obchodují, ale trochu zapomínají na čistotu životního prostředí. Princové by se měli ženit, ale nevěsta je jenom jedna, což na jinak klidném mírumilovném pohádkovém ostrově způsobí obrovský mezinárodní konflikt. A pak se to všechno stane: Královna přírodních sil se rozzlobí a... A jak to dopadne? Přijďte se přesvědčit na vlastní oči do Divadla Hybernia.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Divadla - Karlovarský kraj Akce v obci Loket

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kapka medu pro Verunku -...

Wellness hotel Green ParadiseKarlovy Vary (9.2 km)

Revelton SuitesKarlovy Vary (9.9 km)

SPA Hotel ČajkovskijKarlovy Vary (10.2 km)