Jak v sobě probudit spící sílu s Access Bars?

Jak v sobě probudit spící sílu s Access Bars?

Adresa:

Hradec Králové , Malé náměstí 129

Termín: 19.7.2017

19červenec středa 18:00

Žánr: ostatní akce


Co když si dovolíte změnu myšlenek, emocí a pocitů? A co když tento jednoduchý proces změní Váš život a může změnit svět? Zveme Vás k poznání této unikátní metody přístupu k vědomí. 32 "Přístupových bodů" na hlavě uvolňuje tisíce omezení, s naprostou lehkostí! Body reprezentují různé oblasti našeho života např. Tělo, Peníze, Komunikace, Léčení – Uzdravování, Kreativita, Radost, Vztah k sobě, Mír a Klid, Manifestace…

Klienti, kteří tuto techniku podstoupili, zjistili, že se jim změnil život k lepšímu v oblastech, o kterých si mysleli, že jsou neměnné, včetně chronických potíží jakéhokoliv druhu.

Během terapie Bars® se trénovaný terapeut lehce dotýká těchto bodů na hlavě, což uvolňuje elektromagnetický náboj, který je "uvězněn" v mozku po dobu i mnoha životních cyklů myšlenkami, emocemi a pocity. Představte si, že někdo by mohl zmáčknout knoflík a ztlumit ten hlas v hlavě, který nám tvrdí, že nejsme dost dobří, nebo, že si nemůžeme splnit to, co jsme si vysnili.

Hlas přicházející právě z těchto elektromagnetických nábojů nám brání uvěřit, že můžeme žít život, o kterém jsme vždy věděli, že je možný. To je to, co Bars® začnou odemykat – prostor BÝT SÁM SEBOU.

Kde: Relaxační vzdělávací studio abeceda poznání Hradec Králové  (1.patro)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jak v sobě probudit...

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (64 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.8 km)

Residence ArxChrudim (28.9 km)