Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy: Tomáš Kůdela

Z hlubin oceánu na Azorské ostrovy: Tomáš Kůdela

Adresa:

Brno, Veleslavínova 14

Termín: 18.4.2018
Vstupné:

60

18duben středa 18:30

Žánr: film


Azorské ostrovy jsou považovány za pozůstatky bájné Atlantidy. A pokud je na tom špetka pravdy, pověsti o ní nelžou. Sopečné ostrovy s množstvím bujné vegetace, jeskyň, kráterů i horkých pramenů Vás uchvátí.

Až tam zjistíte, kolik existuje odstínů zelené, a nebudete se moci vynadívat na kouzelná smaragdová jezera. A co víc, na plachetnici budete mít všechny ostrovy jako na dlani. Při naší minulé plavbě mezi Azory jsme jich z devíti navštívili sedm, podívali se na nejvyšší vrchol Portugalska a koupali se v lávových zátokách. Chcete s námi také zažít nezapomenutelná dobrodružství? Nastupte na palubu, vyplouváme!

Tomáš Kůdela je povoláním vývojář v oblasti elektroniky. Již odmala měl však velký sen. Chtěl zažít absolutní svobodu a nezávislost. Po absolvování workshopů osobního rozvoje, meditacích a nalezení cesty k sobě si svůj sen splnil a pořídil si plachetnici. Jeho přáním je postupně obeplout svět s lidmi, kteří chtějí něco ve svém životě změnit a zažít dobrodružnou plavbu. Jak sám říká, na cestu s ním se může přidat každý, kdo najde odvahu. Tomáš se pak stává nejen instruktorem jachtingu, ale i průvodcem na cestě k podstatě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

28duben neděle 17:00

Rivalové

, Veselská 1321 Film

28duben neděle 20:00

Bratři

, Veselská 1321 Film

30duben úterý 17:00

Ubytování v okolí akce Z hlubin oceánu na...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (18.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...