Zamilovaný sukničkář

Zamilovaný sukničkář

Adresa:

Brno, Makovského náměstí

Termín: 22.11.2017
Vstupné:

420 Kč

22listopad úterý 19:00

Žánr: divadlokomediečinohra


Zamilovaný sukničkář - KD Rubín - 22.11.2017 v 19:30

Hrají: Lukáš Vaculík, Martin Zounar, Filip Tomsa, Adéla Gondíková, Mahulena Bočanová, Veronika Jeníková, Ivana Andrlová, Olga Želenská, Kristýna Kociánová, Radka Pavlovčinová a další ..

Harry Douglas, záletný americký velvyslanec ve Velké Británii, řekne své ženě Lois, že odjíždí na víkend do Skotska hrát golf. Lois naopak Harrymu oznámí, že bude na víkend v lázních a že jejich dcera Debbie odjíždí navštívit kamarádku. Harry se ovšem tajně vrací do prázdného domu, jelikož si naplánoval milostné dostaveníčko s přitažlivou sousedkou Marianne.

Je to dostaveníčko dosti pikantní, jelikož se chystají splnit si své sexuální fantazie: ona jako francouzská služka, on jako Tarzan. Debbie se vrací se svým přítelem Joem v domnění, že budou mít celý dům pro sebe. Ambasáda mezitím čelí hrozbě bombového útoku, a tak Harryho sekretářka Faye Bakerová a kapitán Suth z americké námořní pěchoty přijíždějí do velvyslancovy rezidence vybudovat krizový štáb. Kapitán South nechá pozemek střežit jednotkou mariňáků, takže nikdo nemůže pryč. Harry zaslechne Debbie, jak si povídá s někým ve svém pokoji, a ptá se, kdo to je.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

28duben neděle 18:00

Světáci

, Lidická 16 Divadlo

30duben úterý 19:00

Obraz

, Zelný trh 4 Divadlo

Ubytování v okolí akce Zamilovaný sukničkář

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.6 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.5 km)