Manažerské fórum 2016

Manažerské fórum 2016

Adresa:

Brno, Purkyňova 71/99

Termín: 5.5.2016

5květen čtvrtek 09:30

Žánr: ostatní akceforumsetkánídiskuze


Nezmeškejte v pořadí už jedenácté MANAŽERSKÉ FÓRUM, které se uskuteční ve čtvrtek 5. května v Brně. Letošním hostitelem bude firma Red Hat.

Kromě stálého pořadatele akce, mentálního trenéra a osobního kouče vrcholových sportovců i úspěšných manažerů, Jiřího Kastnera, se můžete těšit i na českého Ironmana Filipa Ospalého. Ten přihlášeným přiblíží, jak lze zkušenosti s emocemi ze sportu aplikovat do firem a zda existuje podobnost psychiky u vrcholových sportovců a manažerů.

V rámci přednášek se bude probírat také to, jak zvýšit výkon obchodních a firemních týmů pomocí emočního managementu, jak regenerovat a připravovat psychiku pro maximální výkon ve firemním prostředí, jak může HR personální marketing pracovat s emocemi a psychologií nebo jak motivovat bez motivačních systémů a benefitů.

Setkání manažerů z celé České republiky dopomáhá zúčastněným ke sdílení zkušeností a případových studií, k setkání s inspirativními osobnostmi a tvůrčí diskuzi o vizích dalšího vývoje managementu. Více informací najdete na stránkách www.manazerskeforum.cz, kde se na Manažerské fórum můžete i přihlásit v sekci Přihláška.

Neotálejte, počet účastníků je omezen na 30 osob kvůli zachování přímé interakce s řečníky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Manažerské fórum 2016

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (18.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...