BS dny ve Velkých Bílovicích

BS dny ve Velkých Bílovicích

Adresa:

Velké Bílovice, Žižkovská 1230, 691 02 Velké Bílovice

Termín: 21.5.2024 22.5.2024
Vstupné:

zdarma

21kvě - 22kvě celý den

Žánr: ostatní akcekomentované prohlídky


Skvělou příležitost, jak poznat služby pro vinaře zblízka, nabízí BS dny, které se uskuteční 21. a 22. května 2024. BS vinařské potřeby příští rok oslaví 30. výročí, neohlíží se ale do minulosti. Naopak pracují na řadě zajímavých projektů, zejména v oblasti udržitelnosti.

Návštěvníci se mohou těšit na komentované prohlídky areálu firmy ve Velkých Bílovicích, připraveny budou i praktické ukázky, prezentace partnerů, občerstvení a malé dárky.

Areál, sklady, laboratoř, lahvovací linku, kalolis i čištění sudů si mohou prohlédnout zájemci o BS dny – dny otevřených dveří v areálu BS vinařské potřeby ve Velkých Bílovicích. Pro veřejnost bude otevřeno v úterý 21. a ve středu 22. května, komentované prohlídky začínají ve 13 a 15 hodin.

Návštěvníkům se budou věnovat zaměstnanci firmy v čele s jejím ředitelem. Kromě exkurze v nejrůznějších odděleních firmy bude připraveno i občerstvení ve formě grilování, každý si pak domů odnese i malý dárek.

Seznámit se také mohou s celou řadou nových opatření a projektů, které BS vinařské potřeby zavádí v souvislosti s udržitelností. Firma například provozuje fotovoltaickou elektrárnu, zabývá se sběrem dešťové vody nebo zpracovává kvasničné kaly.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce