Přejít na stránky Ticketpro.cz

Zdeněk Izer – Turné čtyř můstků

Adresa:

Brno, Palackého 126

Termín: 24.10.2013
Vstupné:

Vstupné se bude postupně zvyšovat.

24říjen čtvrtek 01:00

Žánr: divadločinohraparodiesoutěž


Hudebně-zábavná show, ve které se diváci opět setkají s nezaměnitelným humorem Zdeňka Izera, přijíždí do Brna! Ve čtvrtek 24.10. 2013 se v Brně bude konat představení tohoto známého šoumena nazvané Turné čtyř můstků. Hrají: Zdeněk Izer, Šárka Vaňková

Megashow v Bobycentru

Turné čtyř můstků

Hrají: Zdeněk Izer, Šárka Vaňková

Hudebně-zábavná show, ve které se diváci opět setkají s nezaměnitelným humorem Zdeňka Izera, přijíždí do Brna! Ve čtvrtek 24.10. 2013 se v brněnském KC Semilasso bude konat představení tohoto známého šoumena nazvané Turné čtyř můstků. Partnerkou Zdeňka Izera v tomto programu je výborná zpěvačka, finalistka vůbec první hudební televizní soutěže SuperStar Šárka Vaňková. Jako vždy přijdou na řadu oblíbené parodie televizních pořadů, zábavných soutěží a imitování celé řady populárních českých i zahraničních zpěváků a zpěvaček, vystoupení je opět obohacené nejrůznějšími zábavnými kostýmy a převleky.

Herec a moderátor Zdeněk Izer, který je původním povoláním automechanik, oslaví v září sedmačtyřicáté narozeniny. Bavič, který na potkání sype z rukávu kvanta vtipů, byl komikem už v dětství. Do povědomí veřejnosti se dostal zejména ve dvojici s Markem Dobrodinským. Izer vystupoval v mnoha televizních pořadech, jako je Jen blbni! Na Palmě! či Telebazar. Natočil řadu úspěšných kazet a CD, například Policejní akademii či Nemocnici na kraji vesnice. Se Šárkou Vaňkovou, která v tomto pořadu nejen se Zdeňkem zpívá duety, ale objevuje se i ve všech hraných scénkách, spolupracuje Izer už čtyři roky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zdeněk Izer – Turné...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...