Workshop Storytelling: Martin Hak: Obluda

Workshop Storytelling: Martin Hak: Obluda

Adresa:

Brno, Kounicova 22

Termín: 19.10.2019

19říjen sobota 09:00

Žánr: divadloworkshop storytelling příběhy vyprávění kurz


„Intenzívní víkendová dílna živého vyprávění příběhů, dílna pro náročné. Dílna s magickým příběhem o dobrých úmyslech, pohlcení a čiperné moudrosti. Vypravěčská dílna pro ty, kteří chtějí jít hlouběji do světa příběhu i do sebe.“

Budeme se dotýkat krásné i temnější stránky lidského bytí. Najdeme a poskládáme kosti starého příběhu a ve finále kurzu dávný příběh znovu ožije. Celý a opravdu. Bude to výjimečná chvíle. Každý z vypravěčů na tom bude mít svůj velký podíl.

Budeme připravovat k vyprávění SEBE. Procvičíme naše hlasové, zvukové i pohybové možnosti a vytrénujeme nejen své oči pro pobyt ve světě příběhu. Naučíme se vytvářet obrazy děje, budeme objevovat a třídit potřebné vlastní zážitky i zkušenosti pro potřeby vyprávění. Zpomalíme a zastavíme čas. Bezpečně „projdeme po ostří nože“.

Budeme připravovat k vyprávění PŘÍBĚH. Jeden velký, ale i další, tréninkové. Naučíme se transformovat psaný text pro potřeby živého vyprávění, zviditelníme stavební kameny příběhu a poskládáme je podle vlastního záměru. Budeme hledat motivy. Budeme verbalizovat témata, necháme se překvapit jejich množstvím a naučíme se vybírat je pro druhé. Postavíme několik kauzálních mostů.

Budeme VYPRÁVĚT. Kromě několika malých oživíme z kostí jeden velký příběh z říše fantazie a vypravíme ho na cestu našimi životy v našem světě.

S respektem, pokorou, z touhy. Bude to krása.

Datum:
19. – 20.10.2019

Čas:
Sobota 9:00 – 18:00 hod. (s pauzou na oběd)
Neděle 9:00 – 17:00 hod. (s pauzou na oběd)

 

Maximální počet účastníků: 12

Cena:
Early birds: 2 300 Kč (Platí do 13. 9. 2019)
Plná cena: 2 500 Kč (Platí od 14. 9. 2019)

 

Vaše rezervace je platná po zaplacení nevratné zálohy 1 000 Kč. Druhá část platby proběhne v hotovosti na místě v den workshopu.

V případě jakýchkoliv dotazů pište na e-mail klaudia.klembarova@gmail.com

Lektor:
Martin Hak

Martin je vypravěč příběhů. Jednou nalezl za větvemi břečťanu v chladné skalní stěně nad řekou Orlicí průchod. Prolezl jím, nezabloudil a včas se vrátil zpět. Později jich objevil ještě mnoho. Na druhé straně, v krajinách fantastických i skutečných příběhů, má přátele. Vzájemně se navštěvují. Z cest tam a zpět se stala vášeň, živobytí i životní cesta. Dovede nalézt ten správný vchod, zná cesty a umí jimi provést i ostatní. Je průvodcem, vypravěčem i lektorem. Více o Martinovi zde: http://www.vypravec.com/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

26dub - 28dubcelý den

Čoko Fest

, Vinařská 407 Ostatní

9kvě - 11kvěcelý den

Festival Plácek 2024

, Bratislavská 249/68 Festival

12květen neděle 13:00

Židlochovické knoflíky 2

, Legionářská 950, Židlochovice Ostatní

Ubytování v okolí akce Workshop Storytelling:...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...