Děti ve Zlatém jablku pobaví slavní „JŮHELÁCI“

Adresa:

Zlín, náměstí Míru 174

Termín: 27.4.2014
Vstupné:

40

27duben čtvrtek 01:00

Žánr: divadlopro dětisoutěždětské


I poslední neděle v dubnu bude ve Zlatém jablku věnována dětem. Kinosál multikina Golden Apple Cinema navštíví tentokrát loutkoherecká skupina České televize Praha se svým pohádkovým pásmem „Na kouzelném paloučku“, jehož aktéry budou i známé postavy Jů a Hele. Dětský program začíná jako obvykle ve 14:00 hod.

Pohádkové postavičky, které znají generace dětí z nedělního vysílání České televize, dorazí v neděli 27. dubna do zlínského Zlatého jablka. V dětském představení „Na kouzelném paloučku“ se děti setkají nejen s řadou známých plyšových kamarádů - žabáci KVIK a KVAK, tanečnice Slunečnice, neodolatelný „šoumen“ myšák KIKO - ale také s oblíbenými postavami „Jůheláků“.

V představení se střídají komické dialogy, písničky, pohádky a soutěže, kterých se děti sami mohou účastnit. Ani ostatní nemusí zůstat pouze diváky, ale naučí se třeba zpívat pohádkovou písničku. Děti se také seznámí pochopitelnou formou i s technikou „černého divadla“, které proslavilo naše kumštýře po celém světě a je základem pro oživení postav v nadživotní velikosti.

Co se na kouzelném paloučku odehrává, uvidí děti už tuto neděli ve 14.00 hodin v sále č. 1 multikina Golden Apple Cinema.

Program je určený pro děti od 4 do 10 let trvá cca 60 minut a stejně jako u ostatních představení, která v letošním roce připravilo Zlaté jablko ve spolupráci s Golden Apple Cinema, čekají na všechny na návštěvníky drobné dárky. Vstupenky si mohou zájemci rezervovat v pokladně multikina a vyzvednout nejpozději 30 minut před představením. Jednotné vstupné 40 Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Děti ve Zlatém jablku...

Villa MemoriesZlín (5.4 km)

Vila VyšehradLuhačovice (14.4 km)

Vila AntoanetaLuhačovice (14.5 km)