Pohoda Vánoc

Pohoda Vánoc

Adresa:

Praha 6, Dejvická 27

Termín: 6.12.2015
Vstupné:

240-360 Kč

6prosinec neděle 19:00

Žánr: divadlo


Těm z vás, kdo chodili na představení Miloslava Šimka v Semaforu či později v Divadle Jiřího Grossmanna nemusíme tento pořad dlouze představovat. Pohoda Vánoc byla pravidelným předvánočním posezením s přáteli, kterého se účastnili vždy všichni členové souboru i řada dalších hostů.

Tradici vánočních představení zahájil Miloslav Šimek ještě s Jiřím Grossmannem a později v nich účinkovali i všichni jeho následující jevištní spolupracovníci (poslední Pohoda Vánoc se konala v roce 2001 společně se Zuzanou Bubílkovou).

Poté co jsme v roce 2014 s laskavým svolením pana Jiřího Suchého uvedli v Semaforu představení Návštěvní den u Miloslava Šimka, ve kterém připomínáme řadu úspěšných povídek, písniček dialogů a scének, pokusili jsme se o rok později navázat i na tradici Pohody Vánoc.

Představení se setkalo s velkým diváckým ohlasem a tak jej uvedeme i letos. Chybět nebude úvodní "znělka" - píseň Trubači půlnoční, povídka s předvánoční tématikou Jak jsem prodával kapry a několik dalších dialogů a scének, na které se v Návštěvním dnu nedostalo.

Hrají: Luděk Sobota, Jiří Krampol, Miluše Voborníková, Petr Jablonský, Viktor Sodoma, Marie Retková, Jana Svobodová, Jana Mařasová, Adriana Sobotová, Bohuslav Šulc

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pohoda Vánoc

Vila LannaPraha (353 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 859 metrů)

Výstaviště HolešovicePraha (1 962 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 617 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 676 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (2.7 km)