Boutique market 2014

Boutique market 2014

Adresa:

Praha 7, Bubenské nábř. 306/13

Termín: 20.12.2014 21.12.2014
Vstupné:

Zdarma

20pro - 21pro celý den

Žánr: ostatní akcemóda design fashion


Letos si od předvánočního shonu můžete vzít volno a nechat s klidným svědomím nákupy vánočních dárků na poslední chvíli. Ty nejlepší a nejluxusnější produkty totiž najdete na jediném místě v jeden víkend. V Holešovické tržnici v Praze proběhne v sobotu a neděli 20 a 21. prosince už počtvrté unikátně koncipovaný výběrový trh - Boutique Market.

Ve vytápěné industriální hale č. 13 se představí prodejci se zbožím, které lze označit slovem "boutique". Nabídnou tedy vysoce kvalitní výrobky z malé produkce. Pro milovníky jídla to bude výběrové víno, káva, nebo luxusní čokoláda. Na své si přijdou i milovníci knih, umění a designových výrobků. Všechny prodejce spojuje tradiční zpracovávání surovin, inovativní myšlení a respekt k životnímu prostředí.

Po celou dobu nákupů budete moci doplňovat síly kvalitními delikatesami z připraveného občerstvení, atmosféru navodí originální výzdoba haly. Samozřejmostí je doprovodná hudba i dětský koutek pro ty nejmenší. Na letošním Boutique Marketu spojíte příjemné s užitečným. Potěšíte smysly a následně skvělými dárky i své blízké pod stromečkem.

Vstup je zdarma a bez bariér.

Akci pořádají nezávislé módní značky LoveMusic a PlazmaLab, které zde stejně jako na desítkách předešlých úspěšných akcích, vytvoří unikátní prostor pro originální módu, design a styl. Užijete si tak nejen pohodlné nákupy, ale také ověřenou společenskou atmosféru. Více informací na: 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Boutique market 2014

Výstaviště HolešovicePraha (1 227 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (1 897 metrů)

Sportovní centrum OlšankaPraha (1 941 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 768 m)
Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (1 969 m)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (769 m)