Tara Melos poprvé v Praze

Tara Melos poprvé v Praze

Adresa:

Praha 6, Strahovské koleje, blok

Termín: 26.4.2012
Vstupné:

230/280,-

26duben čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpop


Tera Melos mají rádi matematiku a mají ji rádi opravdu hodně. 26. dubna nám přijedou udělit lekci, na kterou jen tak nezapomeneme. Do Prahy Tera Melos přijedou poprvé, vystoupí ve strahovském klubu 007, který snad ustojí nápor jejich kytarových riffů.

Tara Melos se dali dohromady v roce 2004 v americkém Sacramentu a roku 2005 vydali bezejmennou debutovou desku. Proběhlo turné s The Fall of Troy a Portugal. Kapela si s druhou dlouhohrajicí deskou dala na čas celých pět let (mezím vydala několik EP a splitů). V roce 2010 tak spatřilo světlo světa geniální album Patagonian Rats. Melodický zpěv spojen s trademarky math rocku zde dosáhl dokonalosti. Rychle měnící se sekvence rytmů, dynamika hraní, start/stop styl, improvizace, tapování na kytaru, samplery a pedály. V hudbě Tera Melos prostě nevíte co se stane během několika následujících vteřin, kam se song zvrhne, nic není jisté a stabilní.

Naživo pak Tera Melos dostávají další rozměr díky nasazení a energii, které vkládají do performance. Legendární je jejich někdy až agresivní kontakt s publikem, lezení po stropech, válení se po zemi, zběsilé pohyby s kytarou a neuvěřitelný talent v čele s kytaristou a zpěvákem Nickem Reinhartem, kterému může jeho prstoklady závidět i Rocco Siffredi.

Právě tyto trademarky dělají Tera Melos tím čím jsou – nejlepšími žijícími vyučujicími matematiky! Určitě si jejich koncert nenechte ujít, bude to něco co vás dostane do kolen nebo na psychiatrii.

Klub 007 Strahov
Start: 19:30
Vstup: 280,- (230,- s rezervací do 25.4. na mailu rezervace@landminealert.org)
Support: Depakine Chrono

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

20květen pondělí 20:00

Martin 50:50

, Malostranské náměstí 21 Koncert

20květen pondělí 21:00

Ubytování v okolí akce Tara Melos poprvé v...

The Emblem HotelPraha (150 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (266 metrů)

ValentinskaPraha (274 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (86 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (106 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (658 m)