Pánský striptýz skupiny Gladiators

Pánský striptýz skupiny Gladiators

Adresa:

Plzeň, Sokolovská 48a

Termín: 6.5.2016

6květen pátek 20:00

Žánr: ostatní akceautogramiádataneční


Dámy! Chcete zažít nevšední zážitek plný vzrušení, zábavy a vypracovaných těl? Přijďte s kamarádkami v pátek 6.5. do Twerk Music clubu v Plzni a přesvědčte se o špičkových kvalitách skupiny světoznámých showmanů Gladiátor na vlastní oči i dotek! Nezapomenutelný večer zaručen! Jedinečná a neopakovatelná show od skupiny GLADIATORS míří poprvé do Plzně.

Uvidíte opravdové svalnaté chlapíky, kteři jsou v tomto oboru originální. Přijede parta showmanů ze skupiny Gladiátors, která vám předvede tentokrát něco, co tady ještě nebylo. Předvedou vám svojí rekvizitovou show přímo živě na pódiu. Poprvé uvidíte jak se staví kovová krásná postel, která bude součástí jejich představení.

Nová show bude u nás, kde je dostatek prostoru tudiž se zde nebudete tlačit a uvidíte tak všechny tanečníky bez problému. Uvidíte show, která bude opravdu k pobavení, ale samozřejmě i s nádechem erotiky a vypracovaných těl. Tato show je postavena především na absolutní improvizaci, kdy vystupující reagují na vaše podněty a výrazy ve vašich tvářích. Vyvolené dámy si užijí přímo na pódiu skvělou show s účinkujícími.

Celou show bude moderovat Mr. Rocky, který si připravil originální čísla pro tuto rekvizitovou show a je připraven na váš úsměv a těší se na povzbuzování během každého vystoupení. Poprvé do Plzně si pozval svého kolegu se zahraničí Mistra Ricciho, který je Mistr Evropy ve fitness. Dostane vás především svým krásně vytesaným tělem a zábavným vystoupením Další s pozvaných bude Mistr Rico přezdívaný Desperado.

Jeho neopakovatelná taneční show z filmu Desperado vás vtáhne přímo do děje vystoupení. Jako čtvrtý tanečník přijede smypatický rodák ze Španělska Mr. Mike, který je známým modelem na módních přehlídkách, ale především jeho úsměv vás dostane. Tato rekvizitová show bude vůbec první představená v Plzni.

Po skončení celé show máte možnost si opět vybrat jednoho z nich a nebo klidně dva a objednat si je na soukromý striptýz, který je tou největší třešinkou na celé show. Samozřejmě, že autogramiáda i focení s účinkujícími je pro vás nachystaná taky na závěr vystoupení. Vstupenky: http://www.hyperslevy.cz/?hash_sleva=3d9dfe02e5c8e420e81bfc7da68bda6e

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pánský striptýz...

Vila VerunkaPlzeň (4.5 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (4.7 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (8.6 km)