Filmový festival Expediční kamera na hradě Šternberk

Filmový festival Expediční kamera na hradě Šternberk

Adresa:

Šternberk, Horní náměstí 6

Termín: 28.3.2015
Vstupné:

99/59

28březen čtvrtek 01:00

Žánr: festivalzdarma


Expediční kamera, přehlídka nejúspěšnějších cestovatelských a outdoorových filmů uplynulé sezóny, se po roce vrací na Státní hrad Šternberk. Promítání se uskuteční v sobotu 28.3.2015 od 17:00 hodin v Hodovním sále hradu.

Na všechny návštěvníky čeká přibližně čtyřhodinové pásmo filmů a diváci shlédnou celkem 7 snímků. Každý film byl pečlivě vybrán na základě ocenění na světových festivalech. Vstupné na festival činí 99Kč pro dospělé, děti do 15 let, studenti a senioři zaplatí 59Kč a děti do 6 let mají vstup zdarma. Projekce vám přináší Agentura2g ve spolupráci se státním hradem Šternberk.

Partnerem FF Expediční kamera je TRI-ATLET-SHOP Šternberk, který věnuju třem vylosovaným návštěvníkům poukaz na servis kola v hodnotě 300Kč. Více informací naleznete na www.hrad-sternberk.cz. Těšíme se na vaši návštěvu v sobotu 28. března 2015.

Co letos na filmovém festivalu Expediční kamera uvidíme? Mezi hlavní taháky festivalu patří světově proslulý ultraběžec a skialpinista Kiliana Jornet a jeho úchvatné výkony na Alpských vrcholcích. Cykloexpedici přes Himálaj s humanitárním poselstvím představí film Alegria. S českou partičkou slacklinerů se vydáme budovat první highline projekty na Islandu. Budeme svědky psychicky i fyzicky náročné přeplavby Indického oceánu na veslici nebo ženské výpravy do Mongolska na sjezd jedné z posledních řek bez přehrady. Ve společnosti lezeckých es Chrise Sharmy a Stefana Glowacze zdoláme první cesty v obrovské ománské jeskyni. A chvilky napětí prožijeme u 800 km dlouhé cesty na paraglidu.

Program – Expediční kamera Šternberk

Blok1 – 17:00 hodin

  • A Fine Line - Summits of my life – skialpinismu (52min)
  • 500 Miles to Nowhere – paraglide (7min)
  • And then we swam - transoceánská expedice (37min)
  • Alegría - humanitární expedice (28min)

 

Přestávka

Blok2 – 19:30

·         Fyrst – slackline (24min)

  • Into the Light – lezení (24min)
  • Nobody’s river - vodácká expedice (31min)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

29duben pondělí 20:00

Ubytování v okolí akce Filmový festival...

Selský DvůrŠtěpánov (6.1 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (15.8 km)

Theatre HotelOlomouc (16 km)