Tři mušketýři

Tři mušketýři

Termín: 8.12.2015

8prosinec čtvrtek 17:30

Žánr: divadlo


„Divačkám zlomíme srdce, divákům přivodíme návrat do chlapectví, chlapcům samotným pak neodbytné puzení šmrdlat zašpičatělými klacky a vykřikovat: Jeden za všechny a všichni za jednoho!“

David Drábek a jeho osobitá parafráze slavné románu. Kdo by neměl literárního hrdinu a jeho zásadního hereckého představitele! Třebas Kabira Bediho coby Sandokana či Gerarda Depardieua jako Cyrana z Bergeracu.

Tři mušketýři - tolikrát čtení, tolikrát zahraní. Prababička miluje němou verzi, matka tu Michaelem Yorkem coby D'Artagnanem, dcera pak americký blockbuster. Nu a my se pokusíme o fanfarónský kousek: abyste Athose, Porthose, Aramise a D'Artagnana měli provždy vytetované v šedé kůře mozkové v podobě hradecké!!!

herci se na zkouškách rádi nechají pobodat kordy, herečky si nalepí delší řasy než Angelika, markýza víte čeho všeho. Klicperova družina luzného švihu, deklamace, písní a tanců vás dozajista ohromí. Nabídneme psychiatrické portréty kladných i záporných figur a vizuální hody navazující sestersky na naši inscenaci Figarovy svatby. Dále odhalíme vazby, o jakých snad neměl tušení ani sám tatíček Dumas. Je třeba dodávat víc? Kryjte se!!!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tři mušketýři

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (155 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.9 km)

Residence ArxChrudim (29 km)