Kavárna U Notáře

Havlíčkův Brod, Sázavská 430

Není tu akce, kterou Kavárna U Notáře pořádá? Přidej ji

Vítejte v Kavárně U Notáře, jež se nachází ve Středu Evropy.

Připomeňme si, že fakt, že Střed Evropy je v Havlíčkově Brodě, první odvážně vyslovil a obhájil geniální Jára Cimrman. Pan profesor Ladislav Smoljak pak tento fakt podpořil tezí – cituji „Střed Evropy je tam, kde o to nejsilněji usilují. A protože nejvíce – jak se zdá – usilují v Havlíčkově Brodě, je střed Evropy tím pádem posvěcen zde…“

Nelze zde nevzpomenout ani definice páně Wericha, že „Střed je místo, které je od všech konců stejně vzdáleno. Za předpokladu, že tyto konce jsou konstantní čili neměnné“. Když pomineme geologické a různé zahraničně-politické konsekvence, můžeme kdykoli vycházet z presumpce jakési „konstantnosti“ čili „neměnnosti“ a vůbec – můžeme jistě říci, že Havlíčkův Brod je stejně od všech konců vzdálen.

Navštivte nás tedy a ochutnejte naši výbornou kávu, vína alkoholická či nealkoholická, piva téhož rozlišení, jiné nápoje alkoholuprosté, sezónní i mimosezónní speciality, lokální i globální pochutiny a všeliké dobroty.

Pokud budete sledovat naše stránky, pak zjistíte, že u nás probíhají různé kulturní a jiné zajímavé akce – ať již v poetickém podkroví nad Kavárnou U Notáře či venku pod širým nebem na přilehlé zahradě či přímo v kavárně. Pokud chcete zasílat upozornění na kulturní program emailem, napište nám na náš e-mail.



Ukaž mi akce v okolí Ukaž mi cyklotrasy v okolí
Máš fotku tohoto místa? Přidej ji

Přihlas se a přidej na Informuji.cz své nejlepší fotky tohoto místa. Děkujeme za pomoc! :)


Štítky

Kavárna U Notáře: hodnocení ostatních

Toto místo ještě nikdo nehodnotil. Buď první!