Vladivojna La Chia dokončuje erotickou novelu Tajemství (s)prostěradel

Vladivojna La Chia dokončuje erotickou novelu Tajemství (s)prostěradel

Sdílej:Sdílet na FBTweetnoutS  Ohodnoť


Vladivojna La Chia právě vydala novou píseň věnovanou erotické novele, kterou připravuje a která má vyjít koncem května. Skladba i kniha nesou stejný název - "Tajemství (s)prostěradel".

Erotická novela Tajemství (s)prostěradel je o dvou výjimečných a moderních ženách ze současnosti. "Vždycky mě bavilo psát básně a povídky – a právě z jedné takové eroticky laděné povídky se nakonec vyloupla tahle silně erotická novela s názvem Tajemství (s)prostěradel, která má však vedle erotických scén také přesahy do umění i kritiky společnosti a někoho může možná svou otevřeností a detailními sexuálními popisy pohoršit.", říká k novému projektu Vladivojna.

Do světa literatury nevstupuje Vladivojna La Chia poprvé. Známé jsou její bajky, Vladibajky, zábavné i smutné příběhy o lidech a zvířatech, které autorka čte při svých recitálech, se kterými navštěvuje mnohá místa po republice.

Na podporu nové knihy probíhá také sbírka na crowdfundingovém portálu hithit.com. Všichni, kdo autorce přispějí a tím pomohou s výrobou knihy se můžou těšit na zajímavé odměny, od originální malby přes cd, knihy až po soukromý koncert. Podpořit projekt můžete zde: https://www.hithit.com/cs/project/442/eroticka-novela-tajemstvi-s-prosteradel

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout

 
Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!