Bojovník (2015)

Bojovník (2015)

Filmový žánr: Drama

Délka filmu: 120 min.

V kinech od: 23.7.2015

Boxer Billy Hope (Jake Gyllenhaal) je na vrcholu své slávy, má nádherný dům a milující rodinu. I navzdory jeho úspěšné kariéře, ho manželka Maureen (Rachel McAdams) prosí, aby s boxem skončil a mohl tak trávit více času se svojí dcerou Leilou (Oona Laurence).

Během jednoho večírku Billy skutečně svůj odchod „do důchodu" oznámí. Vše se ovšem změní ve chvíli, kdy je jeho manželka neúmyslně zabita během potyčky s jiným boxerem. Billyho svět se hroutí. Když mu soud navíc odebere kvůli jeho nevyrovnané povaze dceru z opatrovnictví, je jeho poslední nadějí návrat do světa boxu.

Za pomoci trenéra Tita Willse (Forest Whitaker) se pokusí získat svoji dceru zpět... (Forum Film CZ)

Po prvotních návrzích obsadit Eminema do hlavní role v nově natočeném snímku Bojovník, ho nakonec díky změně scénáře nahradil herecky zkušenější Jake Gyllenhaal, který v tomto filmu ztvární boxera bojujícího o návrat do světa boxu ,aby získal svou odebranou dceru zpět. Enimem sám k tomuto filmu složil úvodní soundtrack, novou skladbu s názvem Phenomenal. Film má v českých kinech premiéru 23. července.

Kontrovezní rapper vystupující pod pseudonymem Eminem složil skladu, která nepojednává o ničem jiném než o tom, jak se dostat z ničeho na vrchol. Píseň produkoval DJ Khalil. Tento rapper, třináctkrát oceněný hudební cenou Grammy a Akademie za nejlepší píseň Lose Yourself z jeho filmu 8 Mile, tak opět může zaútočit na další filmovou cenu.

Nakonec je však na světě celé album jako jeden velký soudntrack, kde si můžete poslechnout celou řadu známých interpretů z labelu Shedy Records. Například ve skladbě Kings Never Die, kterou nalezenete na novém albu, můžete kromě Eminema slyšet i Gwen Stefani.

V dalších filmových rolích se představí také Rachel McAdams, Forest Whitaker, Rita Ora a rapper Curtis „50 Cent” Jackson. Filmu bude uveden ve formátu 2D s českými titulky.

Najít film v okolí

Kdy a kde dávají film Bojovník (2015)?

Seznam kin, kde se dnes promítá film Bojovník (2015). Vyberte si kino a klikněte na něj. Zobrazí se promítací časy a další program kina.

V těchto dnech se film Bojovník (2015) bohužel nikde nevysílá...

Podobné filmy

(1 hodnocení) A jak hodnotíš tento film ty?

Filmové novinky a recenze