Josefina Bakošová představuje novou kolekci

Líbí? Pošlete to dál...
Josefina Bakošová představuje novou kolekci

Návrhářka Josefína Bakošová opustila starý název značky Chi-Chi a nyní již pod svým jménem vydává novou kolekci Fall/Winter. Celá kolekce je ve znamení variability a vrstev a promítá se v ní elegance a originalita, která nepodléhá za každou cenu módnímu diktátu. Návrhářka pracovala především s vlnou, modalem, bavlnou a funkčními materiály.

Designérka zapřemýšlela, jak z jednoho modelu vytvořit rovnou několik kousků, které se budou hodit na různé denní příležitosti. „Podle mě vážně stačí jeden správný kabát a jedny dokonalé šaty. Mnou navržené šaty mají dvě části - chtěla jsem, aby se model hodil i do vaší kanceláře, studia nebo ateliéru. Je v něm zastoupena elegance, která je vždy připravená na schůzky a jednání, ale i na večírky. Navečer si vrchní vrstu šatů můžete odložit a v taxíku ji vystřídat za límeček. Pokud nebudete chtít mít holé paže, není nic jednoduššího, než si ze zimního kabátu odendat jeho kombinovatelnou vestičku a použít ji jako elegantní sáčko. Cestou domů, kdy venku bude nejspíše sněžit nebo ledově poprchávat, vám stačí obléci si kabátek a přes nej použít vestičku, která ještě před chvíli sloužila jako sáčko. Jste ochráněny před nástrahami zimního počasí. A model se využije do posledního kousku."

Nicméně, kdo nechce vrstvit, rozhodně nemusí! Modely fungují naprosto samostatně. O eleganci i pohodlnost se bát nemusíte. Zdá se, že do Čech konečně přišla podzimní nápaditost, kterou tak dobře známe z Londýna nebo New Yorku. Josefina Bakošová totiž překročila hranice - v rozhodně světových modelech.

Bakošová do konce roku představí ještě kolekci nočního prádla

Na Vánoce designérka přijde s novou kolekcí nočního prádla, jež není rozhodně něčím, co v české kotlině známe. Tváří značky je od jejího založení dokumentaristka a herečka Petra Nesvačilová, která propůjčí svou tvář i tomuto počinu. Společně s ní se v modelech objeví známé tváře z odvětví designu, kultury i módy.

Návrhářka Josefina Bakošová v minulosti vytvořila zajímavé kolekce inspirované Afrikou s výstižným názvem Black, či spolupracovala s Michaelem Rittsteinem na kolekci Laně a Vlci.

Její modely si můžete vyzkoušet v showroomu na Senovážném náměstí v Praze.
galerie harddecore/showroom/Senovážné nám. 10, Praha 1, tel.: 777 094 421
www.chi-chi.cz


2.10.2014 | Elisia

 

Nejčtenější za poslední týden

Máš k tomu co říct?

...tak to řekni

Za tvůj názor budeme rádi. Nejprve se ale přihlaš.