Basement bar a brněnský Kabinet MÚZ rozparádí Balkan Bashavely

Líbí? Pošlete to dál...
Basement bar a brněnský Kabinet MÚZ rozparádí Balkan Bashavely

Prostopášná tancovačka Balkan Bashavel v podání oblíbeného DJského dua MALALATA se vrací do Prahy a Brna! 23. května se do balkánských a cikánských rytmů rozhoupe Basement bar, moravská metropole pak tancovačku zažije 30. května. Tentokrát se navíc těšte na speciální hosty z Belgie a Německa.

Balkan Bashavel Praha

Do hlavního města dorazí Lazarus Soundsystem aka DJ Dadan Lazar z Antverp, který je známý na mezinárodní balkan beats scéně zejména díky bláznivým mash-upům a elektronicky zabarveným remixům. Duo MALALATA tradičně rozbalí paletu rozverných balkánských a cikánských rytmů. Zdárně mu bude sekundovat nový objev české balkan beats scény DJ Le Petit Nicolas. DJské sety doplní libé zvuky saxofonu v rukou Tomáše El Checa Průši.

Více na FB události: www.facebook.com/events/1499672183588097

Balkan Bashavel Brno

V moravské metropoli zažije premiéru La Bolschevita – ukrajinský rodák a DJ působící v Německu. Balkánskou, cikánskou a klezmer muziku servíruje v tak horlivém tempu, že vám jeden jeho set nahradí hodiny joggingu nebo fitness. Duo MALALATA pak doplní nová krev na balkan beats scéně – bratislavský DJ Dr. Tesla.

Více na FB události: www.facebook.com/events/1499672183588097


Související video

22.5.2014 | m.p

 

Nejčtenější za poslední týden

Máš k tomu co říct?

...tak to řekni

Za tvůj názor budeme rádi. Nejprve se ale přihlaš.