Event details

Mníšek Pod Brdy, Skalecká 124 Central Bohemian region

1.6.2024 at 14:00 (Saturday)

490

Buy Ticket

More Tickets

Blue River Festival Festival Bluegrassové hudby

Blue River Festival Festival Bluegrassové hudby

Opravdová Bluegrassová lahůdka na jednom místě!

Přijďte si poslechnout skvělé české bluegrassové kapely.

Můžete se těšit na pražskou skupinu Monogram - repertoár skupiny tvoří hlavně autorské písně z dílny kytaristy Jindry Vinklera.

V rámci hlasování ČBA (Česká Bluegrassová Asociace) byla několikrát vyhlášena jako Nejlepší instrumentální skupina. Kapela vystoupila také dvakrát na prestižním festivalu IBMA v Nashville USA.

Netřeba představovat legendární kapelu COP. V roce 2002 COP získal „Anděla“ – trofej České hudební akademie (obdoba Grammy) za oblast Folk & Country.

Kapela nedávno oslavila 30 let své existence před vyprodanou pražskou Lucernou.

Milkeaters – Kapela, která na evropské scéně působí od roku 2016 a dosáhla několika významných světových úspěchů - 2x nominace na evropskou bluegrassovou kapelu roku na francouzském festivalu La Roche! David Benda - úřadující světový šampion ve hře na banjo World Virtual Bluegrass Banjo Contest.

Womacklee – prý nebluegrasová pražsko-kralupsko-radlíková kapela Womacklee, která si klestí cestu trochu více jiným směrem než jiné normální BG kapely, přesto skvěle !

Vystoupení bude plné jedinečných instrumentálních výkonů, skvělých zpěvů a humoru.

Blue River Festivalem vás bude provázet oblíbený moderátor Country Radia Milan Schmidt. Máte se na co těšit a my se budeme těšit na vás!

 

 

 

 

 

 

https://www.informuji.cz/events/str/277381-blue-river-festival-festival-bluegrassove-hudby/
We recommend Music clubs - Central Bohemian region Events in the area
  • Zámek Mníšek pod Brdy

    Favorite castle/chateaux

    Zámek Mníšek pod Brdy
    Mníšek pod Brdy, Náměstí F. X. Svobody 1

    <p><strong>Mníšek pod Brdy,</strong> tak jak ho známe dnes, byl znovu vybudován v druhé polovině 17. století poté, co byl původní zámek zničen švédskými vojsky.... zobrazit více