Event details

Hranice, Sady Čs. Legií 770 Olomouc region

9.11.2024 at 20:00 (Saturday)

490–590 Kč

Buy Ticket

More Jazz/Blues Tickets

Koncert B-Side Band

Koncert B-Side Band

B-Side band zahajuje novou éru. Ohlašuje ji album Tam a zpět (vychází 18. ledna 2024 na CD, vinylu a digitálně), které představí kompletně autorskou tvorbu, české texty, ve kterých se najdete,

i propracovaná moderní bigbandová aranžmá – prostě tak, jak kapela desku chtěla mít, poctivě a od srdce. Na jaře 2024 vyráží s novým albem na cesty.

B-Side Band bandleadera Josefa Buchty se výrazně zapsal na českou hudební mapu hned při svém vzniku v roce 2006. Nejdříve obnovenou premiérou finální rozšířené verze Missy Jazz Jaromíra Hniličky, neotřelými spojeními s nejrůznějšími umělci, následně dlouhodobou spoluprací

s Vojtěchem Dykem až po featuringy se zahraničními hvězdami a držiteli Grammy, jako např. kritikami označovaný nejlepší jazzový zpěvák na světě Kurt Elling, americká zpěvačka, multiinstrumentalistka a skladatelka Judith Hill, po celé planetě známí držitelé Grammy New York Voices nebo okouzlující britské trio dam známé ze spolupráce s Michaelem Bubblém The Puppini Sisters.

Kromě vyprodaných tour, velkých halových koncertů a reprezentace v zahraničí jste mohli B-Side Band vidět rovněž jako headlinery našich největších festivalů. Podařilo se jim smazat pomyslné žánrové bariéry a prosadit bigbandovou hudbu např. na hlavních podiích Colours of Ostrava, Metronome, Rock for people, ale i v programech klasičtějších akcí Smetanova Litomyšl či MHF Český Krumlov. V loňském roce otevírali show STINGa před téměř dvaceti tisíci diváky.

 

https://www.informuji.cz/events/o/280228-koncert-b-side-band/

Look at the possibilities for accommodation in the locality of the event Koncert B-Side Band

Hotel Sigma Olomouc   Olomouc

Hotel Hanácký Dvůr   Olomouc

Music clubs - Hranice Events in the area