Event details

Liberec, Soukenné náměstí 613 Liberec region

5.5.2024 at 19:00 (Sunday)

490 - 590

Buy Ticket

More Drama Tickets

Techtle mechtle All inclusive Bibione

Techtle mechtle All inclusive Bibione

Nejúspěšnější česká travesti show TECHTLE MECHTLE přiváží novou divadelní show "ALL INCLUSIVE BIBIONE" do Libereckého domu kultury!

Techtle Mechtle revue je v současné době nejúspěšnější česká show na poli divadelní scény. V podání Techtle Mechtle se totiž vždy jedná o propracované divadelní představení s výpravnou scénou, více jak 80ti kostýmy a dějovou linkou. Všechna představení jsou jednou velkou komedií, a to od začátku až do konce. Má to jen jeden háček - všechny role, a to včetně těch dámských, tu hrají pouze muži a ti jsou navíc k nerozeznání od skutečných žen. Pánové Lukáš, Martin, Nikolas a Saša společně s tanečníky Štěpánem, Jarkem, Sayem a Danem pro Vás tentokrát připravili další nadupanou show.

Jak už samotný název "All inclusive Bibione" napovídá, představení bude nabité letní atmosférou, sluncem, mořem a hlavně - pořádnou dávkou českého humoru. Co všechno se může stát, když se typicky česká rodina na úsporném režimu vypraví na cestu do Bibione, aby poprvé v živote viděla moře? Mají si vůbec manželé po 36-ti letech soužití na společné dovolené ještě co povědět? Podaří se jim oživit při západu slunce jiskru jejich skomírajícího vztahu a nebo zbytky jejich vzájemného pochopení zmizí na vždy na dně moře mezi chaluhy a chobotnice? Volné pokračování divácky velmi úspěšného představení "Dokud nás smrt nerozdělí" přichází v podobě "All inclusive Bibione"

Pořady těchto pánů jsou vyprodána v řadě měst i několik měsíců předem, a to především proto, že se diváci během představení ze srdce zasmějí. Představení jsou kombinací travesti show, muzikálu, cabaretu, taneční show, zábavného pořadu i klasické činohry, což je žánrově sice řadí mezi nezařaditelné, ale i přesto mezi jedny z nejnavštěvovanějších.

 

 

 

 

https://www.informuji.cz/events/l/274487-techtle-mechtle-all-inclusive-bibione/
We recommend Theaters - Liberec Events in the area