Event details

Liberec, Soukenné náměstí 613 Liberec region

12.3.2024 at 18:00 (Tuesday)

290 - 350

Buy Ticket

More Concerts tickets

DUO JAMAHA "Roztočíme to tour 2024"

DUO JAMAHA

Zveme Vás na koncertní turné hudební skupiny DUO JAMAHA ,,Roztočíme to tour 2024”, kde zazní nejen novinky z nově připravovaného alba, ale i pecky ze stále aktuálního CD a nebudou chybět ani starší hity a šlágry, které znáte z TV Šlágr. Na koncertě kromě melodických temperamentních písní nechybí pravý záhorácký humor, Stand-up vystoupení jednoho z členů této skupiny zaručuje skvělou zábavu! Přijďte se odreagovat, zazpívat si a zažít super atmosféru, která je na každém tomto koncertním vystoupení! Těšíme se na Vás!

Hudební skupina má na kontě 3 zlaté a 3 platinové desky za prodej hudebních nosičů, dále ocenění pro více autorských písní v anketě „Zlatý šlágr“. Dále hudební skupina vydala v Německu singlové album s písničkou „Tanz mit mir heute Nacht" za kterou dostala ocenění německého Oscara SMAGO Award 2015 za Hit tip 2015.

Mají úspěšné hudební spolupráce v Čechách, na Slovensku a v Německu. S Martinem Dejdarem, mají nejen společnou píseň, ale také si společně zahráli ve filmu Muzzikanti. Další úspěšná spolupráce byla s Tomem Mandlem a Davide Mattiolim.

 

 

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/l/272350-duo-jamaha-roztocime-to-tour-2024/
We recommend Music clubs - Liberec Events in the area