Event details

Ústí nad Labem, Velká Hradební 19 Ústí nad Labem region

16.1.2024 at 19:00 (Tuesday)

790 - 1490

Buy Ticket

More Concerts tickets

The World Famous Glenn Miller Orchestra Best of tour 2024

The World Famous Glenn Miller Orchestra Best of tour 2024

Světoznámé uskupení Glenn Miller Orchestra v lednu dorazí s novou show. Výběr toho nejlepšího z uplynulých let exkluzivně nabídne pouze v 5 českých městech.

 

 

Na velkolepý návrat jednoho z nejznámějších swingových orchestrů na světě se po 3 letech mohou těšit fanoušci v Praze, Brně, Hradci Králové, Liberci a Ústí nad Labem.

Glenn Miller Orchestra vás společně s vokální skupinou The Moonlight Serenaders přenesou do 40. a 50. let minulého století autentickým zvukem nadčasového swingu v tradičním hávu a písněmi jako Moonlight Serenade, In The Mood, Rhapsodie In Blue, Leroy Brown nebo Sentimental Journey.

Pod taktovkou režiséra a kapelníka Wila Saldena se ukáží s novým programem „BEST OF …“. Wil Salden a jeho hudebníci tímto slaví jubilejní 35. výročí. Za svou swingovou éru uskutečnili více než 5 000 koncertů. Program výročí zahrnuje spoustu světově proslulých melodií v nezapomenutelných aranžích, které se proměnily v evergreeny a stejně jako Glenn Miller, i Wil Salden nadále staví na odkazu: něco starého, nového, půjčeného a modrého.

Zveme diváky, aby se s námi vydali na cestu swingovou érou.

 

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/u/266208-the-world-famous-glenn-miller-orchestra-best-of-tour-2024/
We recommend Music clubs - Ústí nad Labem Events in the area