Event details

Litovel, nám. Přemysla Otakara Olomouc region

10.6.2023 at 12:00 (Saturday)

Buy Ticket

More Tickets

Hanácké Benátky

Hanácké Benátky
Po nucené dvouleté odmlce Vás opět zveme na celoměstskou akci, která přináší zábavu pro děti i dospělé, pořádanou Městským klubem Litovel, a to na HANÁCKÉ BENÁTKY, které se uskuteční v sobotu 11. června 2022.
 
 
Pro děti bude v parku Míru od 10 do 17 hodin připraven program ZDARMA.
Na náměstí Př. Otakara zahájíme program ve 12 hodin.
 
Vidět budete moci vystoupení rockové zpěvačky MARTY JANDOVÉ s kapelou. V České republice je Marta Jandová známá především díky své sólové kariéře, v Německu působí v kapele Die Happy a v roce 2018 vydala své první sólové album Barvy.
 
Další vystoupí ARGEMA, česká rocková hudební skupina z Uherského Hradiště, kterou založili v roce 1982 Josef Pavka, Slávek Borovička, Olda Gistr, Zbyněk Horák, Karel Holomáč a Jarda Pavelka. Sestava skupiny se během své existence několikrát změnila, ale v současnosti ji tvoří Josef Pavka – bicí, Jaromír Hnilica – zpěv, Ivoš Ledabyl – kytara a Kamil Hanáček – basová kytara.
 
Třetí vystupující kapelou bude READY KIRKEN. Česká hudební skupina, založená roku 1996. Její současní členové jsou Michal Mráz - kytara, zpěv, Jiří Dračínský -baskytara, Mika Ronos - bicí a zakládající člen Zdeněk Ceral - kytara. Kapela v minulosti prošla značnými personálními změnami, členy byli např. Michal Hrůza, Roman Pleskot, Bronislav Bičan nebo Petr Lichtenberg. Největší úspěch zaznamenali Ready Kirken s hity Zejtra mám, Černý brejle a 1+1.
 
Ready Kirken vystřídá HUDBA PRAHA existující od roku 1984. Pestrá směsice pub-rocku, punku okořeněného prvky nové vlny skloubená se starým rhythm & blues a neotřelým, syrovým písničkářstvím ji od samého počátku předurčovaly do přední pozice české nové vlny. Kapelu založil Michal Ambrož po zákazu legendární Jasné páky.
 
 
Celodenní program ukončí český písničkář, textař, skladatel a herec Tomáš Klus. Těšíme se na Vás!

More about Hanácké Benátky Event www

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/o/252483-hanacke-benatky/

Look at the possibilities for accommodation in the locality of the event Hanácké Benátky

Hotel Sigma Olomouc   Olomouc

Hotel Hanácký Dvůr   Olomouc