Event details

Liberec, Soukenné náměstí 613 Liberec region

14.2.2024 at 19:00 (Wednesday)

390 - 490

Buy Ticket

More Drama Tickets

Valentine Show – aneb láska je kurva Stand Up Comedy Show Miloše Knora

Valentine Show – aneb láska je kurva Stand Up Comedy Show Miloše Knora

Miloš Knor jako vztahový guru? Ano i to je možné. Zbrusu nové Stand-up comedy představení Miloše Knora.

Stand-up VALENTINE show (aneb láska je kurva), Vám Miloš Knor přináší exkluzivně ve speciální limitované tour po největších městech a sálech, právě v termínu kolem svátku všech zamilovaných, svatého Valentýna.

Miloš s vámi probere nejen to, jak se na takový svátek připravit, ale i to, jak ho zvládnout s bravurou, elegancí a vtipem a zavděčit se své ženě, přítelkyni, příteli, sousedovi, koze, psovi... Nezapomene ani na vytříbenou etiketu k ženě, či muži a projde s vámi vše co se mužsko-ženských vztahů a svátků týká. Ať už se jedná o oslavu Valentýna, MDŽ, nebo Mezinárodního dne orálního sexu.

Pokud hledáte způsob jak strávit kvalitně večer s možností posunout své vztahové dovednosti, je STAND UP VALENTINE SHOW Miloše Knora představení právě pro vás. Ať už jako dárek k Valentýnu, Vánocům, nebo za trest.

Varování: 90 min dlouhá show může způsobit zdravotní rizika. Náhlé nutkání seznámit se, ženit se a mít děti. Také může způsobit krátké zatmění mysli, záchvaty smíchu a v ojedinělých případech nevolnost až zvracení

 

 

 

This event is not currently happening. No worries, our portal contains many other related events!

https://www.informuji.cz/events/l/274331-valentine-show-aneb-laska-je-kurva-stand-up-comedy-show-milose-knora/
We recommend Theaters - Liberec Events in the area