Nejnovější články » Filmové novinky

Česká Bridget Jones je dotočená. Podívejte se na první trailer

22.7.2020,

Po více než roce natáčení hlásí nová česká celovečerní komedie dotočeno. V pořadí třetí snímek režisérky Evy Toulové nese název Casting na lásku a vy se můžete podívat na první ochutnávku.

V KINECH: Casting na lásku

Režisérka Eva Toulová právě dotočila svůj v pořadí třetí snímek. K romantické komedii ve stylu Bridget Jones s názvem Casting na lásku napsala i scénář a po filmech Šťastná a Jak se moří revizoři si opět vybrala téma určené především pro ženské publikum.

Hlavní postavou filmu je neúspěšná herečka Stela Nebeská, která dochází k poznání, že s blížící se čtyřicítkou už nejspíš díru do světa neudělá. Ztrácí angažmá v divadle a navíc ji neskrývaně podvádí manžel. Stela se rozhodne manželovi pomstít a začne se seznamovat. Každé rande však končí fiaskem - co schůzka, to výstřední nápadník.  

Romantická komedie o tom, jak všichni pořádní chlapi už vymřeli, nabízí atraktivní obsazení. V hlavní roli se představí Tereza Petrášková. V dalších rolích uvidíme Igora Bareše, Martina Sittu, Václava Vydru, Lukáše Langmajera, Milana Šteindlera a další.

Ve filmu se objeví také Jan Čenský, který se kvůli natáčení naučil řídit limuzínu. Film se dostane do kina v polovině srpna.

Režisérka Eva Toulová během natáčení filmu. Foto: Jiří Židek