Nejnovější články » Zajímavosti

Andrej Drbohlav se vrací s přednáškami Psychologie masových vrahů, obrazí 19 měst

9.9.2019,

Kdo je masový vrah, jak přemýšlí a žije? Odpovědi vám dá přednáška Andreje Drbohlava, která vychází z jeho publikace Psychologie masových vrahů. Od září do prosince s ní autor navštíví devatenáct měst v Čechách, na Moravě i ve Slezsku.

Absolvent oboru behaviorální patologie Andrej Drbohlav se během podzimních měsíců vrací s úspěšným přednáškovým turné po republice, na němž laické veřejnosti přibližuje chování a myšlení masových vrahů. Návštěvníci tak budou mít opět možnost dozvědět se, z jakého prostředí vycházejí sérioví zabijáci, jaké mají motivy pro své zločiny nebo zda jsou produktem dnešní společnosti.

Andrej Drbohlav se tematice věnuje již dlouhodobě, podílí se také na výzkumu genetických markerů impulzivity a vede zároveň i vlastní výzkum, v němž se věnuje vývoji patologie chování a osobnosti u dětí i zletilých jedinců. Zaměřuje se na nejhorší formy deformace osobnosti a chování v prostředí lidské společnosti. Působí i jako výtvarník pod pseudonymem Andy Reiben a je zakladatelem virtuální umělecké galerie Buyfeel.

Podzimní přednášková tour Andreje Drbohlava odstartuje ve středu 18. září v Ústí nad Labem, během září si ho budou moci poslechnout také zájemci v Mostu, Českých Budějovicích a v Kladně. V říjnu se představí v Karviné, Havířově, Frýdku-Místku, Praze, Plzni, Karlových Varech, Olomouci, Brně, Zlíně, Liberci a v Pardubicích.

Následně v listopadu poputuje do Hradce Králové a znovu do hlavního města. V prosinci se s ním setkají návštěvníci v Opavě, Ostravě, opět v Brně a v Olomouci a nakonec ve středu 18. prosince v Jihlavě.

Foto: archiv Andreje Drbohlava