Nejnovější články » Hudební novinky

Rybičky 48 vyrazí na podzimní turné. Představí na něm novou desku

15.9.2018,

Kutnohorská kapela Rybičky 48 vyjede na konci října na své podzimní Best Fuck Off Tour. V rámci této koncertní šňůry pokřtí novou desku a chybět nebude ani pražská narozeninová show. Bude to velké, slibuje skupina.

“Na podzim vydáme po pěti letech svoji novou dlouho očekávanou desku Best Fuck Off. K vydání desky jsme pro vás připravili velké turné Best (Fuck) Off Tour,” lákají na koncertní turné Rybičky 48. Jako první se kapely dočkají fanoušci v Ústí nad Orlicí, a to 26. října. Následovat bude Kutná Hora, Liberec, Herálec, Prostějov, Ostrava, Plzeň a Hradec Králové

V rámci turné Rybičky 48 odehrají i speciální narozeninový koncert, který se uskuteční 22. listopadu v Lucerně. Vstupenky jsou ale již beznadějně vyprodány. “Před pár lety se nám ani nesnilo, že někdy budeme hrát ve Velkým sále Paláce Lucerna v Praze a už vůbec se nám nesnilo, že náš koncert v tomhle svatostánku bude skoro půl roku dopředu vyprodán. Je to fantazie,” raduje se kapela. 

K vrcholu koncertní šňůry dojde ale až 15. prosince v Brně, pro které si kapela Rybičky 48 připravila speciální vánoční koncert, na němž pokřtí svou novou desku Best Fuck Off, která vyjde v říjnu roku 2018. Kapela slibuje speciální show, jež bude k vidění pouze v Brně.

Vstupenky na turné jsou k dostání v internetovém předprodeji sítě Ticketstream

Termíny Best Fuck Off Tour