Z NOHY NA NOHU: Setkání se světoznámou umělkyní Kateřinou Šedou

Z NOHY NA NOHU: Setkání se světoznámou umělkyní Kateřinou Šedou

Adresa:

Zlín

Termín: 19.5.2022

19květen čtvrtek 16:00

Žánr: hudba koncert multižánrové umění pouliční umění festival zážitkový Zlín


NEJVĚTŠÍ AKCE OSLAV – VELKOLEPÝ ZÁŽITKOVÝ FESTIVAL pro všechny!

Přes 500 účinkujících – čtyři scény

Třídenní festival Zlín žije je největší akce, kterou Zlín ve svém výročním roce zažije. Nabídne program, který je jedinečný a v mnohém neopakovatelný. Hudební zážitky se prolnou s vizuálními. Nejvelkolepější akce přinese čtyři multižánrové scény ve veřejném prostoru, pouliční umění a zážitkový program. Na pódiích se vystřídá téměř pět desítek kapel a orchestrů nejrůznějších žánrů. Program festivalu dotvoří více než padesát spolků, iniciativ, organizací a umělců. Největší scéna vyroste na náměstí Práce, kde se odehrají věci mezi nebem a zemí – a to doslova. Program nabídne provazochodce, pyro efekty i atraktivní vystoupení wall dancerů.

Zlínská filharmonie uvede open air ve světové premiéře dílo zlínského rodáka Tomáše Illeho – melodram nese název DĚJINY VELKÉHO ZLÍNA VE ZVUCÍCH A HUDBĚ a vedle zlínské filharmonie na pódiu budou i herci městského divadla a žáci ZUŠ Zlín. Hlavní stage uvítá velké zlínské orchestry, Ondřeje Havelku a jeho Melody Makers či kapelu Tata Bojs s vizuálními projekcemi bubeníka a výtvarníka Milana Caise. Na pódiu se vystřídají známé tváře zlínské hudební scény, nečekaný zážitek i uměleckou intervenci umělce Radima Hankeho připravil fenomenální hudebník Vojtech Szabó.

Mezi 24. a 26. červnem si přijdou na své příznivci všech hudebních žánrů. Park Komenského ožije díky padesáti kreativními stanovištím, které hudebně doprovodí žáci zlínských ZUŠ a k večeru promění atmosféru parku DJs. V areálu naproti Baťovy vily se vystřídají především místní hudební formace a zámek i okolní park pak pohltí úchvatný světelný happening, půlnoční cirkus a těšit se můžete také na karnevalový průvod.

LOKALITY:

VELKÝ ZLÍN: Náměstí práce
Největší program, ty největší orchestry a kapely, to největší překvapení, ta největší show

ZLÍN NA JEDNOM MÍSTĚ: Park Komenského
Umění, gastro, hry, zážitky, mládí a budoucnost, chill out, móda, Zlín všemi smysly

KOUZELNÝ ZLÍN: Sad Svobody a zámek
Show, cirkus, karneval, hra světel, oslavy

VĚČNÝ ZLÍN: Prostranství naproti vily Tomáše Bati
Kultovní kapely, nesmrtelné songy, geniální hudebníci, mimořádná tradice

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Zlín Akce v obci Zlín

Podobné akce

3květen pátek 14:30

MAJÁLES UTB

, Hlavničkovo nábř. 5675 Festival