Každá minuta života

Každá minuta života

Adresa:

Jihlava, Jana Masaryka 1421/20

Termín: 13.10.2021
Vstupné:

100 Kč

13říjen pondělí 19:30

Žánr: filmdokument


Miškovi rodiče už před narozením přemýšleli o tom, jak své dítě jednou budou vést a že ho chtějí co nejlépe připravit pro život. V té době se seznámili s Kamevédou, která s jejich výchovným přesvědčením ladila, nechali se jí inspirovat a pustili se do multirozvojové výchovy. 

Od malička mu věnují potřebný čas a pozornost, intenzivně a v rovnováze rozvíjí jeho intelektuální i pohybové schopnosti. Dělají to hravou formou, velmi trpělivě a jejich poctivý přístup je už nyní, v sedmi letech, na Miškovi znát. Chodí na hokej, ve kterém citelně převyšuje své vrstevníky. Věnuje se také tenisu, gymnastice a jako zpestření mnoha dalším sportovním aktivitám. Němčinu ovládá na úrovni mateřského jazyka a domluví se také anglicky.

Dokument Eriky Hníkové „Každá minuta života“ zachycuje okamžiky Miškovy výchovy, způsob organizace času celé rodiny a rodičovský pozitivní přístup.

Besedy po filmu se vzdáleně zúčastní Michal Hanuliak, Miškův tatínek a přijde také Pavel Zacha, tvůrce výchovné filozofie Kamevédy, která se stala inspirací pro Miškovu multirozvojovou výchovu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Jihlava Akce v obci Jihlava

Ubytování v okolí akce Každá minuta života

Western - Šiklův Mlýn s.r.oMoravec (7.4 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (15.9 km)

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (23.6 km)

Naše tipy...

Akce na Jiný den?