Letní rodinný festival Kouřimská skála - vzpomínka na Petra Muka. Hudební program program pro děti i dospělé, bohatý doprovodný program, stánkový prodej i občerstvení. Jsme rádi, že vám můžeme oznámit potvrzené účinkující: Monika Absolonová, Jakub Smolík, Vesna, České srdce, Michal Penk nebo Milan Peroutka s kapelou Perutě!

Chybět samozřejmě nebude Petr Muk Band, vedle bývalých Petrových muzikantů uvádějící speciální hosty /Noemi Muková, Jan Dvořák, Viktor Dyk…/v tom nejlepším z jeho odkazu. Myslíme i na děti. Pro ně vystoupí slavní Čiperkové. Připraveny budou zábavné atrakce a Rozmarný dětský koutek.

Předprodej vstupenek bude zahájen 1. 3. 2023 na www.kourimskaskala.cz, kde také najdete další informace, a v Infocentru v Kouřimi.

MUZIKA, ZÁBAVA PRO CELOU RODINU A VZPOMÍNKA NA PETRA MUKA K TOMU – NEVÁHEJTE PŘIJET, TĚŠÍME SE NA VÁS!

Jakub Smolík je český zpěvák s bohatou hudební minulostí. Svojí první hudební skupinu Travaléři založil spolu se svým tehdejším spolužákem Lubošem Trnkou v roce 1975.
Hudební skupina České srdce byla založena v roce 1989. Zakládajícími členy byli Michal Šenbauer (kytara), Ondřej Mucha (bicí), Karel Holas (housle), Pavel Kučera (basa, zpěv). Svoji první desku kapela vydala v roce 1990 a díky své...
Kapela Perutě pro vás hraje chytlavé písničky vlastní tvorby už od roku 2013. Její aktuální složení je následující: Zpěvák Milan Peroutka, kytarista Šimon Martínek, pianista Daniel Rojek, baskytarista Michal Beneš a bubeník...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Středočeský kraj Akce v obci Kouřim

Podobné akce