Kinematograf bratří Čadíků - Kutná Hora

Kinematograf bratří Čadíků - Kutná Hora

Adresa:

Kutná Hora , Palackého náměstí

Termín: 26.7.2020 29.7.2020
Vstupné:

dobrovolné

26čvc - 29čvc celý den

Žánr: kinematograf bratří Čadíků děti rodina charita festival letní kino


Nenechte si ujít KINEMATOGRAF BRATŘÍ ČADÍKŮ

26. 7. Hodinářův učeň
POHÁDKA • ČESKO, SLOVENSKO 2019 • Režie: Jitka RudolfováHrají: Viktor Preiss, Michal Balcar, Dana Droppová, Éva Bandor, Jana Plodková, Jaroslav Plesl,Václav Neužil ml., Miroslav Krobot, Jakub Žáček, Pavlína Štorková a další.

Obsah: Nad kolébkou novorozeného Urbana stojí tři sudičky: dva dobří duchové osudu mluví
o bohatství a lásce, zlá sudička o chudobě a nekonečných strastech. Čí sudba bude silnější?
Z Urbana se brzy stává sirotek, kterého se ujme lakotný mistr hodinář a vezme ho do učení. Když Urban dospěje, zamilují se do sebe s hodinářovou dcerou Laurou a svatba je na spadnutí. Mistr proto pošle svého učně do světa s úkolem hledat bájné hodinky, které umí varovat před smrtí. Nikdo neví, jestli hodinky vůbec existují, ale pokud je Urban nepřinese, Laura se jeho ženou nikdy
nestane. Hodinářův učeň se tedy vydává na dalekou cestu plnou překážek a úkolů.

27. 7. Afrikou na pionýru
DOKUMENTÁRNÍ / ROAD MOVIE • SLOVENSKO 2019 • Režie: Marek Slobodník
Hrají: Marek Slobodník, Martin Kochaník, Marek Duranský, Milan Hurár, Ondrej Hurár.

Obsah: Cestovatelský dokument ukáže dobrodružství, které nezná hranice a které žene možnosti vlastního těla i svobodu ducha až do nejvyšších otáček. zároveň přinese úchvatné záběry a pohled na přírodu a život Afriky, jaký nemá obdoby. Pět jezdců strávilo v sedle Jawy Pionýr pět měsíců, ze střední Evropy ke Kapskému městu ujelo přes 15 000 kilometrů. Na tom nejméně pohodlném dopravním prostředku projeli pouští, pralesem, savanou, protnuli rovník
a dorazili až na nejjižnější místo afrického kontinentu, na Střelkový mys, kde se setkává Indický oceán s Atlantickým. Během cesty spotřebovali 2500 litrů benzínu, natočili 360 hodin záběrů, provedli snad milion drobných oprav a prožili si dvě malárie.

28. 7. Na střeše
DRAMA / KOMEDIE • ČESKO 2019 • Režie: Jiří Mádl
Hrají: Alois Švehlík, Duy Anh Tran, Mary Bartalos, Vojtěch Dyk, Adrian Jastraban, David Švehlík, Radek Zima, Miroslav Táborský, Martin Sitta, Denisa Pfauserová, Veronika Lazorčáková a další.

Obsah: Profesor Rypar poskytne dočasné útočiště Songovi, mladému Vietnamci, jehož našel ukrytého na střeše svého domu. Mohou však dva takto odlišní lidé vůbec sdílet jeden prostor, aby z toho nebyla katastrofa? Pomůže jim v tom jejich drzý plán? Soužití nevraživého pána, rozzlobeného na celý svět, který mu neuchopitelně uniká a mladíka, který hledá východisko ze zoufalé situace v neznámém městě, přináší mnoho třecích ploch, tragikomických situací, ale i překvapivých nápadů a řešení. Každý z nás totiž potřebuje, aby jej někdo potřeboval. A Song potřebuje kromě teplého oblečení a střechy naD hlavou někoho, kdo mu bude důvěřovat.

29 7. Poslední aristokratka
KOMEDIE • ČESKO 2019 • Režie: Jiří Vejdělek
Hrají: Hynek Čermák, Tatiana Dyková, Yvona Stolařová, Eliška Balzerová, Martin Pechlát, Vojtěch Kotek, Pavel Liška, Zdeněk Piškula, Táňa Pauhofová, Zdenka Procházková a další.

Obsah: Rodilý Newyorčan Frank získá díky svým šlechtickým předkům dávné rodové sídlo. Potomek emigrantů se tak po více než čtyřiceti letech chystá s dcerou Marií a temperamentní ženou Vivien na velký návrat do Čech. Po příjezdu rodina zjišťuje, že se zámek nachází ve stavu pozvolného rozkladu A stranou veškerého společenského dění. Jedinými stálými obyvateli
ZÁMKU jsou zpátečnický kastelán, bodrá hospodyně a hypochondrický údržbář. Zatímco ONI pozvolna procitAJÍ z mátožného spánku porevolučních let, rodina Kostkových stojí před těžkou volbou, zda sídlo prodat a vrátit se do Ameriky, nebo se pokusit zámek zachránit.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kinematograf bratří...

Vigvam penzionVeletov (14.8 km)

U PichlerůPňov-Předhradí (17.3 km)

Usedlost NouzovZásmuky (18.1 km)