Nechte se hýčkat na Festivalu krásy a módy

Adresa:

Praha, Metropole Zličín, Řevnická 1

Termín: 18.4.2024 21.4.2024

18dub - 21dub celý den

Žánr: festivalymóda


Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním centru Metropole Zličín, který proběhne od 18. do 21. dubna. Těšit se můžete na rozmanité služby kosmetiček, vizážistek i hair-stylistek, masáže, módní poradenství nebo exkluzivní beauty workshopy.

Všechny milovnice krásy a módy, zbystřete. Nákupní centrum Metropole Zličín se od 18. do 21. dubna během Festivalu krásy a módy promění na jeden velký salon. Ve čtvrtek a v pátek od 14:00 do 18:00 a o víkendu už od 11:00 do 18:00 bude pro vás připraven jedinečný program plný nejen módních tipů. Na místě se můžete nechat zkrášlit pod rukama vizážistek a kosmetiček, které mimo jiné poradí i s péčí o pleť a nabídnou tipy na vhodný make-up.

Vlasy vám upraví dle vašeho požadavku hair stylisti a o vaše ruce se postarají manikérky. Samozřejmě nebudou chybět maséři, kteří napraví vaše ztuhlá záda-. Po celou dobu akce bude k dispozici také osobní stylistka a poradí, jaký styl je pro vás ten nejvhodnější. Budete se moci zúčastnit nejrůznějších workshopů, na kterých si vyrobíte třeba vlastní tělový peeling, hydratační krém, rtěnku nebo dokonce osobní vůni.

Připravený bude samozřejmě i welcome drink, sladké dobroty a o pohodovou atmosféru se postará DJ. Na ty šťastnější bude v soutěžích čekat spousta zajímavých a hodnotných cen. To vše pro členy věrnostního programu zcela zdarma. Nechte se hýčkat na Festivalu krásy a módy, více informací naleznete na www.metropole.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha

Podobné akce

2srp - 31srpcelý den